icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

mixka
30. okt 2007

aji nie, len iny typ tvare 😵 ale si kocka 😉

mixka
30. okt 2007

ja lubim tie biele, mnam 🙂

ajka23
30. okt 2007

mixi, na svadobnej je kazda kocka, realita je bohu zial trochu ina, ale co narobis... 😒 😠 😀

mixka
30. okt 2007

aji 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
30. okt 2007

mixi, urob si album a hod tam svadobne a tak... 😉

mixka
30. okt 2007

mozem aji, ale az poobede... musim este trochu upratat a upiect strudlu 😵

ajka23
30. okt 2007

furt upratujete a potom musim aj ja... 😠 ☹ 😀

jul
30. okt 2007

ja si radsej na fotke ten svoj tlsty xicht odstrihnem 😒

jul
30. okt 2007

idem si lahnut na chvilu,som natlacena tym segedinom jak sud 🤐

mixka
30. okt 2007

aji, keby si videla ten bordel, co bol na balkone... sa nanho nedalo ist, lebo si nemala kde stupit... a do toho mojho som hustila cely tyzden, ze ked to roztahal, nech sit o uprace... a skoncilo to tak, ze sa na to zase vybodol, ako vzdy... 😠

mixka
30. okt 2007

sa maaas julis, aj ja by som sla buvat 😝

ajka23
30. okt 2007

som rada, ze nemame balkon... 😀 😀 😀

ajka23
30. okt 2007

julis, ty si pekna tehula, neblazni, potom az bude Risko na svete, tak pri kojeni vsetky kila stratis, neboj... 😉

mixka
30. okt 2007

aji, u nas je to jedno... moj milovany nechava vsetky veci tam, kde ich polozi a netyka sa to iba balkona, ale celeho bytu... ja uz som taka zufala, ze zvazujem rozvod 😢 nebavi ma to a uz mam pocit, ze nemam silu takto zit, mam pocit, ze mi bude samej lepsie... 😔

ajka23
30. okt 2007

mixi, musim ist vencit, hned dojdem... 😉

ajka23
30. okt 2007

mixi, vsetci chlapi su v podstate rovnaki, aj ja to mam doma, od tvrdi, ze ked budeme vo svojom, tak bude vsetko robit, ale aby to do vtedy nezabudol... 😀 😀 😀

mixka
30. okt 2007

aji, podla mna ked nerobi teraz, tak ani nikdy robit nebude...

ajka23
30. okt 2007

tiez si myslim, ale aspon ma na teraz vyhovorku, nie? 😒 😀

mixka
30. okt 2007

😀 😀 😀 som uz teraz zvedava, aku si vymysli potom... teraz mate bytik prenajaty ???

ajka23
30. okt 2007

teraz byvame v byte mojich rodicov... 😒 povodne sme mali tento byt odkupit, ale otec si to v poslednej chvili rozmyslel... 😒

mixka
30. okt 2007

hups a ako vam to ide takto na hromadke ??? ja maminu lubim, ale byvat s nou ee.... 😔

ajka23
30. okt 2007

je to dost narocne, ale co narobim, ked nemam inu moznost... 😔 byva tu s nami otec, mamina je v Poprade, tam byvaju normalne, tento byt je sluzobny, ale odkupeny, takze maju vlastne dva byty... 😠 😒
leta su dost tragicke, lebo prichadza aj mamina, aj brat s celou rodinou, beru to tu ako dovolenku, len keby sa tak dal nafuknut tento 3oj izbovy byt... 😖 sme tu vtedy ako sardinky... 😒 😀 😀 😀

mixka
30. okt 2007

tak to nie je vobec ruzove... a riesite to nejak ???

ajka23
30. okt 2007

rozmyslame odkial vziat dalsie peniaze na dostavanie domceka... 😒

mixka
30. okt 2007

vy ste uz zacali stavat ??? to je super a kde ???

ajka23
30. okt 2007

hned pri bytovke, bola to zahrada, ale stavame uz 3 roky... 😔

mixka
30. okt 2007

tak ale to o chvilku mate, ked uz to trva tak dlho... 😉 kolko chyziek to bude mat ???

ajka23
30. okt 2007

je to velke ako hotel... 😀 😀 😀 klasika kuchyna a obyvacka a mala kupelka dole a hore 3 izby a kupelka ale je cely podpivniceny, to nam vela peniazkov zjedlo... 😠 este tam nemame ziadne siete dotiahnute, co bude tiez pekne drahe... 😖

mixka
30. okt 2007

a nemozete to riesit cez hypo ???

ajka23
30. okt 2007

ved hypo sme vzali a co z toho? ☹ platime hypo na dom, tu platim ucty, lebo tu byvam a o nasetreni nemoze byt ani rec, tak neviem, ako dalej... 😔