icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

mixka
12. nov 2007

ved aj R je v ocakavani... 😉

jul
12. nov 2007

dnes sme isli napriklad z karlovky na kramare a on sa zenie do dubravky,normalne nevedel ako mame ist 😒 a vcera to iste,ako keby sme fetovali 🙄

mixka
12. nov 2007

ved z dubravky sa da ist na kramare... 😉

pipka
autor
12. nov 2007

julis, asi by si mala ist do karanteny...asi je to chytlave 😀 😀 😀 😅

jul
12. nov 2007

ale to by bola ina obkluka,lebo my sme s liscieho a chodime xy krat okolo karloveskeho ramena a pod mostom lafranconi to zvrtneme smerom na patronku a kramare a on na opacny smer 😖

mixka
12. nov 2007

co uz, to sa stava... 😀 😀 😀

jul
12. nov 2007

pipi,dufam,ze budes mat male babatka,vcera som kupila taku sadu a zda sa mi to hrozne male 😒

jul
12. nov 2007

tricenko,polodupky,dupky,ciapocku,bodynko a podbradnik 🙂

pipka
autor
12. nov 2007

julis, budem sa snazit...aj keby som mala kvoli tomu porodit skor 😀 😀 😀 ale zase nie ovela 😅 😉

jul
12. nov 2007

no uz som konecne dala prat,s prestavkami zehlim a uz ma aj pes otravuje,ale ma smolu 😠

pipka
autor
12. nov 2007

a to si kupila ako do porodnice? 😕 😵

pipka
autor
12. nov 2007

aj ja musim dat prat 🙄 nech do zajtra nieco poschne...

jul
12. nov 2007

hej,ale na cestu domov,ze nech je fesak ☹ ,ale asi by bol v tom ako tlacenka 😠
inac vcera svokra povedala,ze R mal 58cm ked sa narodil a skoro 5 kil 😲

ozaqj pipi,potrebujem poradit co kupit svokre na 50-tku 😒

zabka132
12. nov 2007

aaahojte....bože jul...že 38tt, už sa ti to blíži. 😉
Ahoj pipka.

mixka
12. nov 2007

ahoj zabi... 😵

jul
12. nov 2007

ahoooooj zabi,uz si tu 100 rokov nebola 😠

pipka
autor
12. nov 2007

citla som...noo tazko radit, ked ju nepoznam. moja ma 75-ku a tiez netusim, co budeme kupovat. Ale nechavam to na Vilka, je to jeho mama, tak nech nieco vymysli. Aj ty to nechaj na R 😀 😀 😀

moj otec mal teraz 60-ku a kupovali sme mu take to kreslo z IKEA, co mame aj my doma, veelmi po nom tuzil, tak ho dostal 🙂
ale co kupit zene...? Co ju bavi? Nezbiera nieco?

pipka
autor
12. nov 2007

zabi ajooooj co Filipko? Poslucha? 😉

jul
12. nov 2007

😀 😀 😀

pipi,R uz vymyslel take hovadiny...... 😒

ved prave ,ze nevieme co ju bavi a tak,ved R ju pozna asi tak ako ja,rodicia su rozvedení a R zil po rozvode s otcom a s mamou sa nestretaval

pipka
autor
12. nov 2007

jaaaj, tak to je tazko..a ked by ste jej dali do obalky, urazi sa? Kupte nejaku peknu pohladnicu do obalky a do toho to vlozte. 😉 a k tomu velku kyticu...

pipka
autor
12. nov 2007

julis, ale ved k 50-ke jej date vnucika, tak co vymyslas s darcekom? Nestaci jej? 😀

jul
12. nov 2007

vidis? skusim sa spytat R ,ta obalka neni zly napad,kyticu urcite kupiujeme...len kolko dat do tej obalky? 😀

jul
12. nov 2007

inac vcera som si dala varenu cokoladu bielu....mnaaaaaaaaaaaaam,kebyze teraz sa mi sem pricaruje,bola vyborna 😝 😝

veva1
12. nov 2007

pipka julik z vlastnych skusenosti viem ze ak ten darcek nechate na muzikov,svokrusa nedostane nic 😀

jul
12. nov 2007

😀 😀 😀 tak to je mozne 😅

zabka132
12. nov 2007

Ahojte ešte raz 🙂 . Filipka baví babka, ja jej píšem nejaké papiere na PC.
Jul, ja keby som mala kupovat nieco svokre, tak jej kupim krásnu vilu...ale minimálne v Austrálii. 😎 😀 😝

pipka
autor
12. nov 2007

julis, sary-mary-fuk 😀 😀 😀

My sme davali k meninam 1000.-, tak dajte podla toho, na co sa citite a kolko si zasluzi 😀 😀 😀
vevi, mas pravdu, ved v konecnom dosledku to vzdy skonci na nas 😅 😠 😀

zabka132
12. nov 2007

mixka, no nebola som tu dlho, nemám net teraz. Ale aj tak by som moc nestíhala. Maximálne tak po večeroch.

pipka
autor
12. nov 2007

zabiii 😀 😀 😀 😀
ona s vami byva? ci len "obcas" dochadza? 😅

veva1
12. nov 2007

julik a svokrusa je moderna? Ak hej tak chod do obchodu kde rada nakupuje a skus vybavit darcekovy kupon,nech si tam sama vyberie co sa jej paci 😉