Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ten alarm sa dava na dvere? lebo my nemame pivnicne okna, su tam len dosky, tak ak sa to dava na dvere a zlodej dojde z pivnice, tak to asi bude na nic, ci nie? 😕
aji, manzel ti o chvilu zavola... som mu poslala akurat tvoje cislo 😉 mrziii ma to, mam fcul v hlave len mimi... 😔
nooo... zadarmo to sice nie je, ale urcite to je mensia polozka, ako vykradnuty barak a vecna nespavost...
no parada, sak ale co je v tejto dobe lacne, nie? 😒 pri mojom stasti mi ukradnu aj ten alarm... 😀 😀 😀
vcera som aj chcela ist normalne spat, ale okolo polnoci sa za nas dom postavilo auto, tak som hned bola vystresovana, potom som pocula otvorit dvere a hlasy, zobudila som manzela, nech tam ide a on, ze on rano skoro vstava, ze tam nejde... 😠 😠 😠 som myslela, ze ma porazi, tak na koniec zobral baterku a zasvietil tym smerom, na co sa asi zlakli a nasadli do auta a odisli... 😒
nespavost uz mam... 😀 😀 😀 🙄
manzel spal ako babatko, to neviem pochopit, ako by mu to bolo jedno... 😖 chlapi, nerozumiem im... 😠 🙄
aji, ja by som sa bez alarmu asi pototo aj v byte, ked som sama... my sme sice na prvom poschosi, ale da sa k nam lahko dostat z viacerych miest... nestastne rieseny barak... 😠
idem od vas, idem sa pripravit do roboty a navarit si lavor kavy, majte sa a pekny den... 😉 😀 😀 😀
este som sa chcela opytat, ci mi neviete poradit, kam sa mam obratit so staznostou, ak obec nesvieti, myslim verejne osvetlenie... 😠 chysam sa ist najprv na obec, ale viem asi ako dopadnem, tak neviem, kam sa stazovat dalej... ☹ mame tu tmu jak vo vreci... 🙄
to ano, ale obec to zapina, alebo vypina, kedy sa jej chce... 😠 😠 😠 u nas sa da povedat, kedy sa jej nechce... 😖
a vy tam nemate vobec lampu??podla mna cez obecny,tam to nahlasis a oni by sa ti o to mali postarat,nie??
ja si musim ist hlavu umyvat,to je tak na pol dna a veceru varit 😲
ahojte,zhanam jul,ale este sa asi ani tu neukazala.
dnes sa mi celu noc snivalo ze sme naraz spolu v tej istej nemocke rodili a mali sme obidve v pohode,rychly porod.Porodili sme podla planu chlapcov,len ona tomu jej dala meno Janko-netusim preco. Obaja boli zdravi,krasni.Ja som sa pozbierala ku nim prva a Janko prve co urobil zacal mlaskat ustami ze papat.Tak som bezala pre jul.Krasny sen 😵 inac chlapci uz mali aspon 4 mesiace po narodeni 😀
pekny den vam prajem 😉
veva, julisa urcite este spi, dojde az okolo obeda, ako ju poznam... 😵 😵 😵 😵
pekny sen... 😵
ahoj vevik 🙂
juliššška isla na vysetrenia vevi 😉 aj ja ju vyzeram 😉 a ze JANKO 😀 😀 😀 mlaskal?? 😀 😀 😀 ja z teba odpadnem 😀 😀

aj ja mam cislo na jedneho,ked chces,poslem ti ho.on nam robi alarmy 😉