Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
no uvidim, ale moc sa mi veru nechce... 😢
nemas sa ani trosku rada, ved to je pre teba lepsie , nez by si mala trpiet 😅
dudušš IP 😉
tak to je dost....!!!!!!!!!!!!!!, ale ty sa uz nerozculuj, musis sa ukludnit, aby si nahodou od toho vzrusenia, este aj neporodila, co by bolo sice pekne, ale dost rizikove.. 😕
inac co som citala u kocha je to dost na urovni a oni aj spolupracuju s ruzinovskou a tam mi rodili 4 kamosky vza jeden mesiac a vsetky hovorili, ze super, dve boli ako v normalnej casti a dve v tej luxusnej. tam si sa nepytala, zevraj ten dr. Andel je super...
a este viem , ze ked si zazmluvnis lek. a nahodou on ma aj sluzbu tak tvoje penge su zaplatene tak navyse
DUDUšš,
dnes som tam bola a supišš 😉
som veeeelmi spokojna,vsetko mi ukazali,vysvetlili,vsetci boli straaasne milí 😵 a uz som aj zaplatila a podpisala zmluvu.
aj moja segra tam rodila aj 2 kamosky
jul takze si sa rozhodla napokon predsa pre KOcha?hlavne je ze Ty mas dobry pocit 😵 ku komu chces ist tam rodit?
mam dost, tak to su uz co za sposoby 😠 ???
helou 🙂 ,glooooorrrriiii 😵 ,ty mas ake krasne brusinooo,ti ho zavidim 😵
kde ste zmizli??
ja som len na chvílku ☹
ja som tu, ale idem si spravit chlebik vo vajci, lebo zomrem od hladu 😀
liušš,
idete niekam?
neroooobbbb,ja mam dietu 😠
ale ja mam uz na veceru spravenu cukiny,ochutnala som ju a je vybornaaaaa,uz sa na nu tesiiiiimmmm 🙂
a cvikla dnes nebude?
...ze pardon... som zabudla... 😔
julis... 😀 😀 😀
ahojky jul. Takže si si dnes všetko vybavila?
Idem pridať nové foto
som vo firme a odchadzame za chvilu.chceli by sme ist pozriet este do galanu,len neviem ci nebudu zapchy. 😖
ahoj ninus... 🙂
bude k tej cukine 😀 ,ale mne to fakt chuti a hlavne to ,ze sa mozem naladovat do prasknutia 😝 dokym mam v hrnci 😀
ahoj ninus,potom doma kuknem foto,tesiiiimmmm 😵 😵 😵
juliššš,ty co mas dnes na veceru?? 🙂
vecer sa hlasimmmmm,pred ordinaciouuuuuuuuuu 😵 😵 😵
ninus, nadherne babatko... 😵
dakujeme mixi 😉
lia - pozorne pozeraj ordinaciu, ja idem s kamoskou von tak nebudem moct pozerat 😠 ... ale som zvedavaaaaa
ninka,
ake mala malicka miery?
ahojte babulky 😅
ninka, naozaj to zlaticko mas nadherne 😲
mala 3320g a 50 cm a narodila sa v 38 týždni
ahoj dudu 😉
bolo plno kriku ked sa kupala?

ak ta to neprejde do piatku, tak chod radsej usnemu, aby si nemusela cez vikend na pohotovost, co ty na to?