Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jeeejjj,tak super,gratulujem dracikovi,je to super ked to vyjde,ale hned ked su vysoke hodnoty,inak pre mna to bolo strasne psycho,neviem,ci by som sa este na to dala 😅 .len kvoli tomu psychu 😒
dala si si pizzu??
ake ma licenka 😵 ,spapala by som ju 🙂
dobe pipi,ale nebyvame daleko od seba,nie ze sa niekedy stretnu na mileticke ked ich posleme pre zeleninku 😀
ona mala hcg na 10 den 268 tak snad uz len stupat bude...
dala som si pizzku, jasne...ved ma poznas 😀 ale dali sme si vsetky, az sa nam grce za usami robili jak sme sa napchavali 😀 😀 😀
lius, ja mojej budem davat cerveny satecek kolo krku a ty ruzovy aby sme ich rozoznali 😀 😀 😀
booze moj drahy si teraz vymyslel, ze chce zrusit zakonnu v generali, a keby nestacilo tak aj havarijnu, on si to predstavuje ako hurvo valku, ked je vsetko napisane na neho 🙄
dudus, ved nech rusi, ale najprv nech inde prihlasi, aby ste neboli bez poistky 😒
😀 😀
fuuu,tak to mala super ciselko 🙂 ,to som este nepocula z umeleho 🙂 .suppppeeerrrr 🙂
preco v tom vidis problem dudu??ved sa da do inej poistovne,ci nie??
ano, do inej ale on to vybavovat nebude a ja som na pn-ke
citim sa ako pred mrchou, tak naozaj neviem ci sa mam tesit alebo nie....
fuuuu,tak to neviem,my mame positovacku a prepisuje nam vsetky auta kazdy rok,je to super,nemusim sa o nic starat,uz nam da len seky 😉
dudus, to je dobre, neboj, ak si po PK, tak mozes uz aj testnut, to uz ukaze...rano ocikaj a budes jasna 🙂
lius, mozu to byt aj dvojicky, ked je hladina tak vysoka, no uvidime ako stupne na 14 den. 😉
lius a ty si ako na tom, uz si mala kramy odvtedy, ci este nie...lebo ja stale cakam a nist...uz neviem, co si o tom mam mysliet 😒
daaaaavno, 10rokov do zadu, ja viem mala by som dat do placu novu fotku ale ked tu som taka pekna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak som sa dozvedela, ze nas sem chodi kopa bab citat, ze u nas v teme je vzdy veselo 😀 😀 😀 😀 😀
ake mile, ze? 🙂
ale ty si bola na ivf dudu,nie??
ja som uz mala,chvalabohu,ved ked ste mali to stretko,to bolo hrozne,hned som ochorela 🙄 .
ako to,ze si este nedostala?? 😕 kolko je to tyzdnov odvtedy??
to je ok, len tak dalej, ale aj tak si myslim ze to tu skor bude kucharska tema, lebo tu sa furt len ladujeme 😀
dudus, mala by si si tam hodit fotku z tohtorocneho Halloweenu 😀 😀 😀 tam si krasna jezibaba 😎

aj jaaaa lius 😀 dame si nakopirovat, dobe? 😵