Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jasne dudu...to je jeden z priznakov...ale ako u koho, niekoho naopak prehana...tak si vyber 😀
tak R nesiel nikam,som ho prehovorila,aj svokra volala,aj ta mu povedala,ze su zacpy...tak tu doteraz klikoval pri mne jak rambo 😀 😀 😀
zojka je okupkana a spokojne spinka ona zatial v jednom kuse spinka musi ju budiť aj na papkanie
ja neviem ,ale mekac je drahy a nenajes sa z neho..., tak to si radsej dam taku kapustnicku, alebo segedin s knedlou, alebo aj kuraci spiz, alebo aj syrovy moze byt, teda to vsetko by som papala? 😅
ja by som si dala pizzu,inac aj mam ,ale sa mi nece robit 😒 alebo francuzske zemiaky a k tomu salat nejaky dobry 😝 😝 😝 😝
alebo vyprazany karfiol
alebo syrovu kapsu,to su kuracie prsia na prirodno a vnutri je plllno syra s kukuricou a k tomu hranolky a nejaka obloha 😝
joooj aj pizza je dobre riesenie ale nie taku mrazenu ale taku z pizzerie..., pipi, daj si doniest pizzu a my ti budeme tisko zavidiet.. 😕 🤐

ano,exituje dudu 😉