Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
lius ty si ale spehunka, 😉 inac aj ja by som bola stale na kukatku mat ho za suseda 😀 😅
dudu,
aj ja 😕
baby ako to mam urobit? ja som taky antitalent, a som hladna a neviem co si mam dat...
teda baby... sa nehanbite... 😀 ale ja tiez... 😀
lius, ano 🙂
jul, ty si ta tie pc-ka lepsia porad...?
preco by ta tlkol mixi??
nie juliššš,nevedela som,ze stoji akurat vo dverach a isla som vyhodit este 2 plastove flase do sacku,co bol uz pred dverami.ale vyzeralo to ako keby som videla v kukatku,ale hned som zatvorila ,lebo som bola v nocnej koseli 😎
dudušš,
ja ti neporadim,ja to neviem a nepapaj uz 😅
lis, robim si srandu... 😀 😀 😀 v zivote na mna ruku nepolozil... 😵
nooo, ti neverime... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale ja som ho nespehovala 😠 ,ale dnes mu tam buchali ,robili mu nejake skrine,to mi povedal R ked isiel nelu vencit,tak od neho som vedela a mal pol dna otvorene dvere,asi mala ist na kavicku 😀
kto komu co neveri 😕 ???
aj ja mam pilatesa doma, teda na dvd ale som ho este ani nevidela, ze co to je zac nieto este cvicit.. 😀
liuššššš jeeeeeeežiššš 😀 😅
nehanbis sa? to vyzeralo ako keby si naschval isla v nocnej koseli 😀 a koli 2 flasiam? 😎
ani ja ti neviem poradit dudus 😒
ze juliššš?? ☹ 😎 😝 😀
liušš
takze preto si tu cely den nebola,bola si nalepena na kukatku 😀
aj ja duduššš,stale sa chystam na to cvicit,ale moc ma to teda nelaka 😒
dudušš,
mne to robil kamarat,ja som mu to poslala mailom a on mi to poslal naspat uz zmenene na jpg 😉
jasne julišššš 🙄 😀
ani na prave oko nevidim 😎 😝 😀
ahojte kocky... dudus, musis ten obrazok otvorit v nejakom programe (Photoshop) alebo Zoner a ulozit ho ako JPG... neviem, ci som pomohla 😖
mixi, no liuska dnes spehovala MT, to je ten herec.... zahrada.... a ked tam bola aj postarka aj on / lebo lia si to odspehovala cez kukatko/ tak vysla z dveri, a ze akoby si do sacku zo smetami vlozila dve PVC prazdne flase a este k tomu bola ja nocnej koseli, to aby sused videl vsetky prednosti.....
jaj mala by som pisat knihu.. aka som?
liuššš,
jake nenapadne 😀
akatka asi nepomohla ale dik 😉
dobraaaa duduššš,jezis,dufam,ze ma tu niekto nevyspehoval 😀
teeeda lius, sa nezdaaas.. 😀 😀 😀 😀 😀
duduššš 😀 😀 😀 😀 antitalent 😀 😀 😀
dobra fotka akatka, ja som si myslela ze su to zemle... 😀 😀 😀 😀 😀
a mozno,ze tuto scenku uvidime nabuduce v dalsom dieli 😀

ja som tu, ale snazim sa prerobit alebo ako sa to .... obrazok ktory ma priponu bmp,na jpg aby som si ju tu mohla zmenit, aby som bola trosku inkognito 😉