Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
nie,podla mna este nie je,ale asi chce byt.ved to aj niekde bolo pisane,ze by chcela dieta.
dudu, som citala, ze sa ide venovat nejakemu filmu a divadlu... ze citi, ze potrebuje zmenu... len ona ju citi odvtedy, co tam ma prist durianova... 😀
lius, si robis srandu s tou koselou, 😀 😀 😀 😀 😀 a to ti v noci nevadi ?neskrti ta to? alebo tak?
a mne sa tam strasne nepaci ta jak sa vola...co hra klauna 😝 ona to tak recituje,ta co chodi so studenkovej synom,taka strasne neprirodzena je 😒
oni su tam viaceri cudni juliššš,aj ti akoze zamestnanci vselijaki z nemocnice a ten chalan,co bil tu zenu 🙄 a to je kamos mojho muza 😀
mixi,kupil mi ju manzel ked som bola v nemocnici,neviem ci nie na milde,poslala som ho tam,lebo uz jednu stadial mam/do nemocnice/a kupil mi tuto,tak ma rozveselil ked mi ju doniesol 😵
a ten je dobry ten Pomoransky,co kupil ten autoservis,jak taky "vypatlany akoze blavacky mafiozo" 😀 😀 😀
julis, presne ta sa mi tiez pacila a nepaci sa mi ten co kupil servis, ten bol ties taky nasilnicky... keby som bola pri nom tak mu asi dam facku..
ten lukas, je tiez taky ako keby sa nauci tento rok po slovensky...ma cudny prizvuk asi je mad. narodnosti, ...?
ja nemam tiez povysavane 🙄 🙄 🙄 ,ale ja to par krat za den aj tak prebvehnem s metlou 😅

a preco fialova konci mne sa tam celkom paci ja by som ju tam nechala, nedajboze je naozaj tehu..?