Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
liušš,
zajtra to kuknem ,ideme cavargovat po nakupnych centrach 😅 ,R mi slubil ,ze nakupi darceky pre Erka,fusak do kocika a nejake prkotiny.
cesnaku mam teraz dost 😀 ale take som uz davno nemala 😒
nikdy som nebola chuda,ale toto uz bolo vela.
juliššš,myslis,ze R bude drzat dietu??ci chces,aby sa riadil krvnou skupinou??
ja vobec neviem kolko vazim,nejde mi vaha,uz 2x som kupila baterky a 2x ich R stratil 😠 ,tak si to nemozem ani kontrolovat,ale uz mam urcite vyse 80 kil,mozno som uz pribrala dokopy 25 kil ☹
lia, ty ze si nebola chudaaa 😕 ??? co si sisi, vsak na fotkach zo svadobnej cesty si jak modelka !!!
jeeej,to by som isla aj ja nakupovat ☹ .ked som bola teraz v rakusku,bolo mi az do placu ☹
mixi kilo,ale z centimetrov mi uz dost islo a to je pre mna dolezite.
liušš,
on chce schudnut,aj teraz cvici sak na tych treningoch,aj doma a menej je a teraz na tej 50-tjke kazdy,ze ..."jak si pribral"...chudak jak mi ho bolo luto ☹
ja som tiez mavala 49 kil nekedy,potom ako sme si otvorili prevadzku ,tak uz len okolo 56-58 kil......a teraz 80 😲
ale to musis stale si chystat,niekedy mi to uz ide na nervy,ale chcem schudnut,ty mu to budes chystat??
juliššš,ty si mala 49 kg??mnamm,ani nehovor o vasej prevadzke,vzdy mi narobis chute.musime sa ist niekedy napapat 🙂
jasne,sak ja mu stale vsetko chystam,ranajky,obed veceru,on si sam spravi,len ked ja spim,inac uz otravuje,ze je hladny,tak to bude jedno a mozme to jest a chudnut spolu 😎
ved to,moj eRko to neje,lebo je jak spajla. 😠 ale dnes zjedol moj obed a pochvalil ho 🙂 ,to ma potesilo,lebo chcem aj ja,aby sa zacal lepsie stravovat.
coho chces,ale ona odporuca vodu,ja si davam miner.,caj a vodu a furt sedim na zachode.len najhorsie je to cez den ked vybavujem 😖 ,nemozem pit,aby mi netrebalo.
no tak co, uz ste dokukali? 😕 😵 mne dnes zahradka usla, ale kuknem zajtra na nete 😉
stretko? kedy? 😕 moooze byt, som za vzdy 😀 😀 😀 kto tentokrat organizuje?

pipina ma navstevu a robi syrovo-cesnakove chlebicky 😠 😠 😠