icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

pipka
autor
15. okt 2007

a to preco? Co sa stalo? 😅 😕

sweetberry
15. okt 2007

nic prave ziadna zmena stale som sweetberry depka nejak ma to druhe meno neopusta do kase inak sa nestalo nic 😕 😅 😠

dudu
15. okt 2007

babulky kde ste? 😕 ☹

dalida
15. okt 2007

Dobry den, dievcence. 🙂 Zdravim vas vsetky.... 🙂 Sweet, prajem, aby ta depka co najskor opustila... Viem, ake to je, ked cloveka zachvati ta dlhoruka obluda - depka. Pipka, uprimnu, uprimnu sustrad. Pevne verim, ze potom uz bude len dobre a dobre. Dudu, ved ja som tu 😕

jul
15. okt 2007

ajooooj Dudušš 🙂

nie Pipi,Duduš tam nebola v tej Bezinke,ale je to uz rok dozadu....kokso ako to leti,ze? Vtedy ma ani zdaleka nenapadlo,ze za rok budem tehula a budem stale s R 😲

jul
15. okt 2007

Aji,tak ti to zle chytilo? Najskor si si mala zafarbit vsetky vlasy na blond a az potom si dat tu rysavu.

dudu
15. okt 2007

no, bezinku si nepamatam, ale boli sme spolu raz.... hm .. no akosa to volalo, oproti mileticky je budova slov. sporitelni tusim, a tam sme boli, ja pipi, ajka, neviem ci jul a este mysim niekto ale neviem kto...?
ozaj pipi ake su vysledky?

jul
15. okt 2007

nie,ja som tam nebola,ja som bola len s Duduš a Ajkou na Racku v Red cafe.A to som ece nevedela co ma caka s R,ale nieco som podvedome tusila 😖

dudu
15. okt 2007

joooj inac cafte babulky 😀 😀

jul
15. okt 2007

dudušš,ece si v robote?

vivi77
15. okt 2007

ahojte holky, ako sa mate? ja som so silami v koncoch, beriem atb a meliem z posledneho ☹

pipi, to s tvojim ujom mi je velmi velmi luto, uprimnu sustrast. ale ako bolo povedane vyssie, nova dusa nahradza tu, ktora odisla na druhy svet....

jul
15. okt 2007

ahoj vivi 😉
co si chora? kde si to nachytala? 🙄

pipka
autor
15. okt 2007

deti moje tak toto uz co je so mnou, dnes mi v krvi namerali zase hcg 43, chapete to? Pritom regulerne kramujem, je to sice hnede, ale silne, tak ja uz fakt neviem 😅 🙄
mam tam ist zase vo stvrtok a pozru hned, ci to nie je mimomaternicove... 🙄 asi ma uz z toho porazi 😒

jul
15. okt 2007

CO????????
a preco ta uz nepozreli na usg?

pipka
autor
15. okt 2007

juliska, neblbni ma, urcite si s nami v Bezinke bola, este sme tam rozpravali, ze by si mala z toho bytu odist a nechat mu vsetko, co si to nepamatas? 😕 ale ved to je jedno, hlavne, ze teraz posluchaju obaja 😀

jul
15. okt 2007

ja som tam bola,ale Duduš tam nebola 😉

jul
15. okt 2007

ja som nebola na tej Mileticke,co ste si satky davali na kabelky 😀

dudu
15. okt 2007

ja som s toho jelen 😕

pipka
autor
15. okt 2007

ahaaa, tak duduska ma absenciu 😀 uz stracam prehlad v tych stretkach 😅

ja neviem jul, lebo rano len sestricky beru krv, na utz sa musim objednat, tak dnes mi povedala, ze vo stvrtok si to pise a spravia aj ultrazvuk.

jul
15. okt 2007

no mozno,ze sa splni ta povera,ze nova dusa nahradza tu ktora odisla 😔 😵

pipka
autor
15. okt 2007

normalne som to nevydrzala a spravila som si aj testik a su na nom 2//, ale slabunka zatial, ale zretelna, tak som zvedava ako pochodim vo stvrtok 😒 😕

jul
15. okt 2007

aj ja som strasne zvedava,tato neistota je strasna 😠

pipka
autor
15. okt 2007

no ani nebudem hovorit, co to robi so mnou...ale uz som si dala ukoncit PN-ku a od zajtra idem do roboty aj keby traktory padali 😅

duduska aj ja 😔 😨

dudu
15. okt 2007

tak s tohoto som druhy krat jelen 😅 😕

jul
15. okt 2007

z coho ste jelene? 😕

pipka
autor
15. okt 2007

nie je mozneeee...ja som sa naklikla na konika 😅 ved cely den nefungoval 🙄 😠

lia
15. okt 2007

no koneeecccnnneeeee,pipi,aky bol vysledok??co ti povedali??

pipka
autor
15. okt 2007

lius, citaj o par riadkov vyssie 😒

lia
15. okt 2007

ahhhaaa,tak este je sanca?? 😵

pipka
autor
15. okt 2007

chapes to? 🙄 😕