icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

pipka
autor
23. nov 2007

ty kokso, uz som kukla....nevydrzim do utorka... 🙄 😨

jul
23. nov 2007

😀 😀 😀 😀
dobre to skoncilo,co? ako ju zmasakroval ten dement 😠 a som zvedava ako dopadne Kamila.

ajka23
23. nov 2007

julis, neblazni, ja som cez vikend v robote, este nerod... 😉 😀 😀 😀 ale ak by si predsa, tak v pondelok som tam, ako na koni... 😵 😵 😵 😵 som si myslela, ze budes ako konzerva a ty uz takto na 1cm otvorena, no teda... 😵 😵 😵 drz sa... 😉 a uz konecne odpocivaj... 😠 😠 😠

ajka23
23. nov 2007

julis, si tu? 😕 😕 😕

jul
23. nov 2007

ahoooj aji 😉
no co si zarezavala zase? boooze ty si ale sikovna ako vcelicka 😎

jul
23. nov 2007

aji,ja chcem aby Rko vydrzal az do utorka,chcem si vybavit matriku a chirurgicku 😖

ajka23
23. nov 2007

tak mu musis dohovorit... 😵 😵 😵
ja idem do prace cez vikend, non stop, tak ho tam len pekne drz... 😉

ajka23
23. nov 2007

musim ist vencit, nemam chvilu pokoja... 😠 😠 😠

jul
23. nov 2007

aji,cakaj na sms a mms 😉

jul
23. nov 2007

walto zase dnes vracal 😒

ajka23
23. nov 2007

co vy vsetky rodite cez vikend? 😕 😀 aj ninka tak rodila... 😵 😵 😵
co pojedol, betar? 😒 ta nasa dnes zase neminovala... 😒

jul
23. nov 2007

a walto zevraj pistal ked kakal vonku 😅

lia
23. nov 2007

juliššš,tak ty si uz otvorena?? 😕 😅 no pekne,tak uz cakam na telefone 😉
pipi,ale ja nemozem nic jest,nemozme sa stretnut bez zranice?? 😀

jul
23. nov 2007

liušš,
nooo,ale chcem vydrzat ece do utorka,v utorok mozem ist na to 😉

jul
23. nov 2007

liušš,ale ved si mozes dat len nejaky salatik alebo len mineralku.
ozaj ,ece fajcis?

lia
23. nov 2007

a preco az v utorok??

jul
23. nov 2007

lebo v pondelok musim vybavit matriku a chirurgicku koli tomu pruhu 😒

lia
23. nov 2007

na co matriku??noo,dam si salatik,ale pipina tam bude zase hodovat a ja vynesiem von v zuboch 😀
nefajcim,ale minuly tyzden v sobotu,ked sme boli vonku,tak som par vyfajcila. 😝

lia
23. nov 2007

a co by sa stalo keby ta to chytilo preboha??co s tym pruhom ti budu robit??

jul
23. nov 2007

liušš, to vtedy ked si vinko pila? 😀 😀 😀 😀

lia
23. nov 2007

hhhmmm 😅 😀

jul
23. nov 2007

na matriku koli priezvisku maleho,ze sa bude volat po R,boli sme tam vcera,ale neboli strankove hodiny,len pondelok a stredu 😖 ,ale to moze vybavit aj R ked budem v porodke.

lia
23. nov 2007

ja som myslela,ze to v porodke nahlasis a hotovo. 😒 take caviky vsade robia,len aby si co najviac po urade nabehala.ja som bola uz dnes na nervy z tych uradov 😖 hlavu mam jak melon.

jul
23. nov 2007

no a ten pruh...konecne ma niekto poslal chirurgicke,som spokojna s touto dokinou,tiez sa obava,ze sa to crevo moze vytlacit ece viacej von a priskrtit 😖
a v pondelok teda chirurgicke co povie,ci cisarsky alebo v pohode normalny porod.A ten doktor s kramarov,ze mi to zmizne,ze to nic neni 😠 😠 😠

jul
23. nov 2007

no ked nie sme zobraty,tak pleto,inac ti staci len sobasny list ci jak sa to vola.

jul
23. nov 2007

no kebyze zacnem dnes krvacat a nebodaj rodit,tak akoze komu som mala ist? Ked henten debil z kramarov mi povedal,ze pockajte si na toho doktora ktoreho ste si vybrali? 😠 😠 😠 😠

lia
23. nov 2007

to je v riti s tymi lekarmi,hnupmi 😠 aj ja silno rozmyslam nad nimi.len ten poplatok je dost vysoky.zevraj sa tam plati okolo dvacky 😅

lia
23. nov 2007

mohla si sa nanho aspon stazovat alebo nieco,takych by som vykopla do masiarstva 😠

jul
23. nov 2007

liušš,teraz maju akciu 11.000 😎 od augusta,takze mne to dobre vyslo,inac sa platilo okolo 25tis.tusim.Tolko by som vycalovala aj na kramaroch,kebyze si zazmluvnim doktora a zaplatim nadstandard

jul
23. nov 2007

liušš,
som rada,ze tam nerodim,neviem ci by som tym nieco dosiahla 😒