icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

mixka
26. nov 2007

fakt ??? a preco... ved ked uz budes mat rozparane bruchu, tak sa to nemoze spravit jednou ranou ??? zasije ta porodnik, privolaju chirurga... asi si to predstavujem prilis jednoducho...

jul
26. nov 2007

😀 😀 tak som si to aj ja predstavovala nejako,ale bohuzial,take vymozenosti tu nie su 😠

mixka
26. nov 2007

nechapem preco... v com je problem ???

jul
26. nov 2007

mixi,
zeby v tom,ze sme na slovensku? 😅

ajka23
26. nov 2007

von je zima jak v ruskom filme... 😖 😀 😀 😀

mixka
26. nov 2007

julis, neviem veru... ☹ ale podla mna by to tak bolo najjednoduchsie... snad ta nebudu za cas hnat zase pod noz... ☹

jul
26. nov 2007

mixi,
oni su schopní,urobia cisarak a potom ma poslu na pruh a budem mat cele brucho zjazvene 😒 ☹

mixka
26. nov 2007

fakt aji... 😕 ???

jul
26. nov 2007

ja som dnes bola vonku a tiez mi stacilo 😝

mixka
26. nov 2007

julis a nie je ziadna sanca, ze by si malickeho mohla porodit normalne ???

ajka23
26. nov 2007

to aby so si nemohla dvojdielne plavky obliect, vies? 😠 😠 😠 😖

jul
26. nov 2007

mixi,
mozno ze ma nechaju tlacit aj s pruhom...ja neviem,preto idem zajtra chirurgovi

mixka
26. nov 2007

jasne chapem... julis a kde si k nemu vlastne prisla ??? si nieco tazke zdvihala ???

ajka23
26. nov 2007

julis, mozno z teba Risko vyleti... 😀 😵 😵 😵

ajka23
26. nov 2007

mixi, julisa tazko pracovala... 🙄 🙄 🙄

mixka
26. nov 2007

aji... 😀 😀 😀

ajka23
26. nov 2007

ja ked si predstavim, ako som si planovala mesiac, kedy chcem, aby sa mi dieta narodilo, tak mi je zle... 😖 ale som si to jednoducho predstavovala, nie? 😒

jul
26. nov 2007

mixi,
hej v robote som sa natahovala,lebo som vzdy chcela R pomoct,napriklad z bednami piva,alebo ked nam prisiel tovar,10 kilove tatarky ,kecupy,horcice som vlacila,lebo on je zase chromý na chrbticu,on ma vyrastky na platnicke a ked ho sekne,tak potom lezi 2tyzdne alebo ide do nemozcnice,tak teraz som aj ja chrontava 😒

ajka23
26. nov 2007

julis, rovny rovneho si hlada... 😀 😀 😀 😀 😀

jul
26. nov 2007

a chromý chromeho 😅

mixka
26. nov 2007

juj, tak to mi je luto julis... ale treba verit, ze to lekari daju na poriadok... 🙂

ajka23
26. nov 2007

julis, dufam, ze uz neupratujes v tieto dni... 😠

mixka
26. nov 2007

julis a ked naaahodou upratujes, tak pridi aj ku nam.. keby si zacala rodit, hodim ta kam bude treba... 😀 😀 😀

jul
26. nov 2007

vcera som zehlila a spolu s R sme zametali,lebo sa mi necelo vysavat,umyvala som kupelku a wecko,klasika upratovala a dnes sa chystam ece prat a uz nic viac.

ajka23
26. nov 2007

julis, prat a rodit... 😵 😵 😵
a ako sa to da, s takym brusinom, myslim zametat? 😕 😕

jul
26. nov 2007

ja zametam,a R drzi lopatku 😀
a to som doteraz lozila s malou metlickou po stvornozky az sa R nemohol na to kukat a kupil mi normalnu metlu 😅

ajka23
26. nov 2007

julis, to je ako predpriprava na svadobnu hostinu, to zametanie rozbiteho taniera... 😵 😵 😵 😵
ako sa ma Walto? dali ste zamok na chladnicku? 😕 😅

jul
26. nov 2007

aji,
ani mi ho nespominaj,nebavim sa s nim 😠
asi ma zase ruju ci co,dement,stale len pisti a von by chodil a len snori,lize travu....no hruza,aj teraz sedi pri dverach a pisti,ja si ho nevsimam.

ajka23
26. nov 2007

nebavis sa s nim? 😀 😀 😀 😀 😀
mozno mu treba cikat chudacikovi... 😒 😉

ajka23
26. nov 2007

julis, na svete je prve januarovcatko, takto sa nechat predbehnut... 😠 😀 😀 😀