icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

jul
28. nov 2007

dudušš a nevratilo sa ti to? lebo to zevraj zvykne zase vybehnut von

dudu
28. nov 2007

nie, nic sa mi nevratilo, ale potom som uz decka nenatahovala 😀

jul
28. nov 2007

vivi a na kolkaty den si testovala?

dudu
28. nov 2007

vivi, a keby si bola tehu tak o dva mesiace,? co potom?

mixka
28. nov 2007

vivi a ako zobral vypoved nadriadeny... ??? okrem prehovarania... 😀

vivi77
28. nov 2007

duduš, tak ty si bola mamina uz v piatich? 😀 zavidim 🙂 🙂 🙂 duduška, ja mam pco, tak o terminoch sa velmi hovorit neda, ale ako som zacala chodit na to akupunkturu, tak som uz mala 2 cykly 30dnove, som sa vytesovala, ako vsetko fici. a vcera som si poplakala, ze to prestalo fungovat a ze kramy nikde a tehu test negativny ☹

dudu
28. nov 2007

a vobec, nepochvalili ste mi fotku... ☹ , som dosla na to, ako ju mam vymenit, aka som? 😉

jul
28. nov 2007

ja som ti pochvalila 😠

mixka
28. nov 2007

dudu, fotka supis a si sikulka... 😵

mixka
28. nov 2007

snazilky, tehulky a mamulky... lucim sa s vami... pa pa 🤐

dudu
28. nov 2007

ano, julis na teba to nepatrilo, 😀 😀
dakujem, dakujem dakujem, som sa aj poklonila 😅

dudu
28. nov 2007

vivi, to bude ok, uvidis, musela ti ta akupun... pomoct.. a chodis este alebo si uz prestala?

vivi77
28. nov 2007

testovala som na 33.den a cyklus bol minuly mesiac 30-dnovi. keby som ostala tehu? neviem co by som robila. a neriesim veci typu keby bolo keby. s tym som uz skoncila.

mixi, bol velmi smutny 😀

dudu
28. nov 2007

ahoj mixi, a kam ides? 😨

vivi77
28. nov 2007

na aku este chodim. vcera mi to velmi pomohlo, dal mi aj jednu ihlicku na nervy a domov som kracala spokojna ako jahniatko 😀

vivi77
28. nov 2007

dudu, si sikula velka, velka poklona, manzelik je iste hrdy na mladu ITťačku 😉

dudu
28. nov 2007

tak to vezmi, tak ze asi bud si tehu ale hcg je este nizke lebo si otehu neskor, alebo ti meska preto, ze si mala stres a mrsinu dostanes coskoro..., nepomohla som.. ☹ co?

dudu
28. nov 2007

ja si preto davam dve tabl, magneB6, asi keby som si rano a vecer nedala tak by som plakala ako lba, ale takto mato ukludnuje a sa citim celkom fajn.

vivi77
28. nov 2007

ano, dudu dakujem, vymenovala si vsetky varianty, tak uz viem na com som 😀

vivi77
28. nov 2007

tak si slahas denne dve davky? 😉 aj ja tu mam sumive magnezium, zeby som si tiez dala?

dudu
28. nov 2007

prepac 😒 som neaka cudna to niesom ja ☹

dudu
28. nov 2007

zevraj magne pomaha. 😕

dudu
28. nov 2007

som pocula, ze vraj magne davaju aj na tvrdnutie bruska a aj na udrzanie plodu, tak som sa rozhodla, ze si ho budem aplikovat, ked pojdem na ket

dudu
28. nov 2007

som tu uz sama, som vas vystrasila? ☹

jul
28. nov 2007

ja si zase pomalicky chrumkam vapnik 2 tabletky denne a chutia ako krieda 😅

vivi77
28. nov 2007

hej, aj mne ho vtedy predpisali, ked som zacala krvacat. a dala som si ho aj pri atb, na srdiecko. a na ket sa kedy chystas? bude mlady sharky? 😎

dudu
28. nov 2007

tak teda idem vysavat

dudu
28. nov 2007

neviem kedy mam ist a neviem ci mama ostat znovu doma a neviem ci to si mam hned podat ziadost na 3 ivf-ko , keby nahodou sa snehuliacik nerozmrazil, mam vela myslienok v hlave

vivi77
28. nov 2007

sa porozpravaj s dokym co a ako. a chcete to stihnut este do vianoc, alebo si ich chcete uzit a pojdete na to aj v januari? z vlastnej skusenosti viem, ze si treba zvazit jasny postup a drzat sa ho. potom sa ti lepsie dycha. 3.ivfko ti mozu schvalit a rok ti plati.

lia
28. nov 2007

helou,troska som si pospala a zase ma boli gebula 🙄
dudu,ale ja ti nevidim do ocu na fotke 😒 daj blizsiu 😉