Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jul, ty si akurat ,vobec nemas male brusko 😅 mas ho normalne ani velke ani male 😉 🙂
uvidime ale k tým trom kg sa to určite blíži. Veď nech vydržia drobci v brušku pekne do deviateho mesiaca a potom môžu ísť vonku. nvembrovky už začali rodiť videla si?
nie,ece som nevidela,uz maju aj babatka pofotene?
Akurat som teraz jednu kukala,ze sa jej mala narodila v 34tt a mala len 1770g,inak uz riadne babatko to je,len ma problem s pluckami 😔
ešte nie nemaju zatial tam ma len jedna ale ešte nebola na nete, myslím malu maminky kotenko?
jul ináč ja som mala pri druhom synovi také malé bruško že sa ma v pôrodnici pýtali že načo som tam prišla a ja že no predsa rodiť 😀
ja ked vidim niektore tehule co maju 2x vacsie brucho tak sa divim,ze ci aj mne ece take dorastie 😲
uz sa tesim na ordinaciu ,normalne to je pre mna droga,skoda,ze to nechodi kazdy den 😒
zajtra idem do poradne,som zvedava co mi povie doki,ze mam strasnu chut na kriedu 😒
mozno mi ju predpise 😀
ahojky liajavascript:addEmoticon('😉','vBody')
javascript:addEmoticon('😉','vBody')

ja mam pocit že už ju mám komplet v celom brušku mňa už tlačí uplne všade v noci už som sa nevyspala ani nepamätám