Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
kasli an to lius... su horsie veci v zivote, ako blbe kila... ked sa teraz trapis, co by si robila, keby si ostala vazne chora... ??? by si sa rovno odstrelila ???
liušš,skus cvicit na boky,ja som cvicila jak blazon a nejedla a za 2 mesiace som schudla 14 kil,ja som na bokoch schudla,ked som cvicila ten cvik,ze lezis na zemi a dvihas hore dole panvu a potom ked stojis a uklony do stran
nooo,ja som povedala,ze sa v 50tke odstrelim,nikomu nechcem byt na obtiaz.stara,hlucha,slepa a skareda 😀
ja som hlucha uz teraz a slepa som jak patron,hlavne vecer uz nevidim ani na krok a skareda a stara som uz davno 😝
mne zase ide R plec,ide trenovat 😎
dnes davaju Seagala aj superstar,mam dilemu co mam skor kukat 😎 😠
ved ja sa urcite vratim do starych kolaji,lebo uz mi teraz chybaju niektore jedla,strasnu chut mam na cestovinky ☹
liušš,
ja budem zase cvicit a nejest ako blazon,chcem schudnut vsetko a ece aj viacej aspon na 55-56 kil 😎
ja som si dala horucu vanu a cakam teraz co bude dalej 😅 a idem ece pozametat,to je namahavejsie ako vysavat...mozno maly vyleze 😀

no neviem,ved som sa natrapila aj s touto dietou,nieco mi islo,ale boky mi ostali 😖