Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
10 nasobne vacsie bolesti? 😅 😅 😅 ,no neviem ci nebudem kricat na celu porodnicu,Aji,budes ma asi aj v Moste pocut 😲
jul neboj nebudeš kričať, to sa dá vydržať, len musíš pravidelne dýchať-tým okyslišuješ všetko vo vnutri a nebude tot ak bolieť.Ale počkaj na tu ulavu, ked bábo vyjde von! 😀
jul mne doktorka v dej porodu natrhla placentu a trošku vody mi odtieklo, ale ked ti odtešie sama, zle sa rodí-tzv. rodenie nasucho
jul sleduje si teraz aký dlhý čas prejde od jedného krča k druhému. Ten čas sa bude postupne skracovať.
jul 😀 😀 😀 že zadržiavať vodu-to sa nedá, ale veru lepšie je ked ti až do porodu zostane.
jul, ja ta tiez nechcem strasit, ale ono sa ti tie bolesticky mozu z hodiny na hodinu zmenit, ja by som radsej isle dokimu 😕 ,radsej skor ako neskoro, oni ti aspon mozu kontrakcie sledovat a skor ta dat na cisarak.
dievčatá musím končiť, jul dufam že si zbalená do nemocnice a odvoz máš po ruke, ked budu krče každých 10 minut, odchod do nemocnice. Držím palčeky a nech ťa to čo najmenej bolí. 😀
mixi,jasneeee odveze 😎 ten mi je furt za zadkom,uz mi to leze na nervy a furt sa ma vypytuje ci uz 😠 ako sa citim,ci mam bolesti 🙄
julis, citala som decembrovky, ale sa vam to tam pekne rozbehlo... 😵 😵 😵 hadam si uz konecne na rade... 😉
tak ja som bolesti brucha vobec nemala,mne tie bolesti vystrelovali do chrbta a krizov, po 2-3 hodinach to zacalo byt pravidelne
ale ked mas bolesti ako na ms to moze byt teiz ono

julis, tak pozeram, ze to asi bude coskoro, tesim sa na Riska... 😵 😵 😵 😵 😵