Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ahojte, juliske velmi velmi gratulujem k malemu Riskovi, to su skvele spravy, co tu citam 🙂
jeeeeeeeeeeej takze uz je risko na svete gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
z porodu sa rychlo zotav jul nasa a prejeme vela mliecka 😉
liuš aj ja som si povedala, ked som rodila že už nikdy viac, ale Jul zabudne-za dva roky bude chcieť ešte jedno. 😀
Jul ak budeš toto čítať, gratulujem a vitaj medzi maminkami 😀 Že som mala pravdu, že to bolí 10násobne viac ako menzes? 😝
A maličkývalibuk nech je zdravý a rastie ti pre radosť. 😀
jasne lius, sak ked si oddychne a pride domov da nam vediet... hlavne, ze to ma stastne za sebou... 😵
ajojteeee
doplnam len info o juliske, narodil sa normalne, je kraaasny, ale mala velmi tazky porod, je to male mikulasciatko, narodene vcera o 23.25, miery a vahy uz viete 😀
ma nahodou kraaasny datum narodenia 😵 😵 😵
musim skocit do obchodu na chvilku, ale o chvilu dojdem 😉
nooo,tak musela sa natrapit,lebo mne pisala poobede,ze ma tie 5 min.kontrakcie,to bolo okolo druhej 😖
ajoj ninus, ece nemam, vraj posle zajtra, lebo maly ma este pokrcenu hlavicku, co ho tak tlacila a neslo... 🙄 😨
lius, ja som s nou hovorila o stvrtej a tiez ze mala brutal bolesti, kazde 4 min 😨
chce ho odfotit az ked bude fesak 😎
ale aj tak ho teraz este nema pri sebe, vraj az od zajtra.

neviem mixi,nebudem ju teraz otravovat 😉 nelinka mi dala hlavu na klavesnicu a zvacsila mi vsetko na obrazovke 😅 ako to teraz spravim,vyzera ako keby som bola slepaaa 😀
mixi,kde si mam kupit dobre lyziarske oblecenie??tu nic nie je 😠