Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jaaaj, no sak to bude spravny chlap, tak nemoze sediet doma a obrat sa o zivotne radosti... 🙂
jul to poznám s tými problémami s bruškom-mojej dcere som večne musela masírovať bruško aby si poprdkala 😀 😝
a ako mam urobit tu orechovu napln??alebo kaslem na nu radsej??a ked robis tvarohovu,kolko tvarohov tam davas??
noooo oficialne hygieničku, ale momentálne len sedím v kancli-mám zmenenú pracovnú náplň. 😀
mixka môžem, len občas mám nejaké písačky, tak nestíham.. Ja už sa neviem dočkať zajtrajškaaaaa! Chcem vedieť a vidieť už čo sa mi deje v brušku! 😝
hneď ráno-pootm idem ešte do roboty-teda v Gynfie začínajú o 7,15, ale ja tam budem už skôr, lebo z Pezinka sa ráno dostať autom je problém-samé zápchy.
mala by som byť snáď do takej ôsmej vybavená, tak v robote budem okolo pol deviatej-možno aj skôr-nemalo by tam byť veľa ľudí, lebo vraj si enchali na piatok len to najnutnejšie.
áno, až po Novom roku nabiehajú znova. Ja som mala ísť na uzv rovno 24.12.-tak mi to vychádzalo-som sa bála že ma preložia až po Novom roku, ale nie. Dúfam že už aj srdiečko bude počuť-ak nie dve-tri... 😝
jeeej, to by bolo super 😵 kolko deticiek si si dala vlozit /mozno si to aj pisala, ale nezasledovala som... ☹ /???

a mozno sa rozculuje pri predstave chodenia do prace a vselijakych otravnych veci co ho cakaju... vravim, filozof... 😀