Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
skolaci maju prazdniny niekde do 7. niekde do 8.1. ministrom urcene je do 7.1. tak aj my nastupujeme v pondelok 7.1. ale v dubravke skolaci zacinaju az 8.1.
fakt ??? lebo neter chodi do skoly v karlovke na dlhych dieloch a ma presviedcala, ze nastupuju az v utorok... 😕
je to mozne, vacsina skol nastupuje az v utorok. My by sme normalne mali zacinat uz 2.1., lebo nas sa oficialne prazdniny netykaju, ale teraz sme dostali vynimku, lebo je aj tak vela deti chorych.
lius, ja davam aj na 180°C, ale sledujem cez okienko a ked uz napuchnu, a jemne stmavnu tak ich vyberiem 😉
mixka tak by si mala kazdopadne k lekarovi ked t nepomaha s chripky sa sama len tak nevylizes
mixi, zatial to v robote nikto nevie, a ani ja este nemam istotu, kym neuvidim srdiecko na utz.
Nemam zatial preco nerobit, doma by ma mrle zrali, ved ked sa budem citit zle, doma mozem zostat hocikedy 😵
ja davam radsej nizsiu, aby som stihala zatial na dalsi prech naukladat a ponatierat vajkom, ale ked stiham, dam vacsiu telotu a potom to ide jak das 😀 len nesmiem sa suchtat s natieranim, lebo mi prihoria. Staci aj par sekund a su tmave az moc 😅
jasne, ze mi funguje mobil... dokonca mam aj rooming 😀 odkedy mam cislo... bolo to nafurt a zadara... no nechci to... 😀
tomuto sa hovori pecenie v priamom prenose... uz sa tu skoro online rodilo niekolkokrat, ale sa tusim takto nepieklo... 😀
tu sooom, vecerali sme 😉
a teraz sa chystam na zahradku, dnes tam bude Durianova, tak to si nenecham ujst"hviezdu" 😠 😀 😅

ja mam uz zajtra volno chvalabohu 😉 a az do 7. januara 😀 juuuuuuj ako sa tesiiiim 😵 😵 😵