icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

mixka
26. dec 2007

iba na jednej fotke sa mi to tak zda... su to zojkine vianoce fotka 2... 🙂

jul
26. dec 2007

no kebyze ho mam obliekat podla seba,tak je zababuseny jak medved 😅

ninka1234
26. dec 2007

ano mixi máš pravdu to bude asi svetlom lebo presne bola pod lampou

mixka
26. dec 2007

julis, ved ked sa ti to nebude zdat, zbehni s nim zajtra k dokine... ale myslim, ze taka mala teplotka nie je vazna... ale pre istotu by som sla... 🙂

ninka1234
26. dec 2007

jul to ti je taka zima? a koľko mate doma stupňov ja mám normálne v izbe kde sme otvorenú aj vetračku aby sme nezdochli od tepla my máme v izbe 24 stupňov 😝

mixka
26. dec 2007

ninus, mate asi zrzavu lampu... 😀

ninka1234
26. dec 2007

😀 😵

mixka
26. dec 2007

ninus, my mame stale vypnute radiatory, lebo byvame v zateplenom panelaku a to sa pri otvorenych radiatoroch neda zit... a tiez mame otvorene vacsinu dna vetracky a mam oblecene tricko s kratkym rukavom a pod nim nic a tenucke teplaky a ponozky...

ninka1234
26. dec 2007

jul ak ti maly nekašle, kekýcha a nemá soplík tak mu nič nieje a teplotu má len z prehriatia skús ho rozbaliť a trošku menej obliecť a potom zmeraj. My sme sa pred mesiacom tiež vyplašili keď mala 37,6 ale volala som lekárke a tá mi vravela presne to čo som ti napísala, čo máš urobiť a ešte my vravela že babätka si nevedia ešte regulovať teplotu preto raz maju malu a raz väčšiu

ninka1234
26. dec 2007

mixi my bývame v tehlovom byte a radiatory sa nám nedaju regulovať tak si vieš predstaviť ako tu máme teplo ako na pláži 😝

mixka
26. dec 2007

to sme mali v starom byte, ze sa nam nedali regulovat... ale v tomto co byvame 1,5roka sa daju... ked sme sa nastahovali manzel ich vymenil... super, lebo inak odtialto zdrham... ja neznasam byt v prekurenom byte...

ninka1234
26. dec 2007

to ani my preto máme stále otvorené okná

mixka
26. dec 2007

ja ked som sama doma mam stale vetracky otvorene a ked moj drahy pride domov, tak ich zatvara a frfle, ze kurime na ulice... ale nekurime, vsak mame vypnute radiatory... 😀

jul
26. dec 2007

ninka,ja som strasna zmrzlina,mne je zima aj v lete,ja som chudokrvna 😒

mixka
26. dec 2007

julis, tak obliekaj maleho podla rozumu, nie podla vlastnych pocitov... 🙂

jul
26. dec 2007

malicky mi uz spinka,vrestal jak keby sme ho z koze drali,tak som mu dala cajik a uz je dobre,buva v kociariku,chvilku som ho povozila.On bol asi smädny.

jul
26. dec 2007

ninka,nekasle mi,ani soplik nema,ale kycha mi obcas

mixka
26. dec 2007

julis, tak chod zajtra pre istotu... a dokina ti ho pozrie a aj poradi... a budes kludnejsia... 😉

ninka1234
26. dec 2007

jul občas kýchame aj my pre svoj pokoj zavolaj lekárke a uvidíš že čo ti povie

janka08
26. dec 2007

Ahokte nas Marko ties stale kycha a nie je chory.Lekarka povedala ze malicke deticky kychaju.Ked sme prisli domov z porodnice a kychal tak sme si mysleli ze je chory 🙂

mixka
26. dec 2007

som zvedava, ako budem jedneho dna tieto veci zvladat ja... pockajte, ako vam tu budem vyplakavat, ze neviem co mam robit... 😀

ninka1234
26. dec 2007

mixi my ti ochotne poradíme

mixka
26. dec 2007

ninus, este ze vas mam !!! to si stale vravim... 🙂 vy ste najlepsi liek na vsetko 😵

ninka1234
26. dec 2007

tak to cítim aj ja mixi aj keď vás osobne nepoznám mám vás veľmi rada 😵
idem si odsať mliečko a ešte sem nakuknem

mixka
26. dec 2007

ok 😵

lia
26. dec 2007

ahojte 😵

mixka
26. dec 2007

ahoooj lius 🙂

lia
26. dec 2007

co robissss mixinkaaaa??ja som tu mala svokru,uz je fuc 😀
tak som vsetko spratala a idem si lahnut,ide na mna zase choroba 🙄 .ale iba na chvilu,potom ideme k znamym 🙄

mixka
26. dec 2007

chudatko lius... choroba a este svokra do toho... 😀 o chorobe mi nevrav... mne to furt nepreslo a aby nebolo malo, uz je chory aj M... 😠

lia
26. dec 2007

ja som nedobrala antibiotika minule,uplne mi to vecer vypadlo z hlavy a spomenula som si az na druhy den na obed 😖 ,tak som ich nedobrala a uz to na mna ide.pozajtra sme mali ist lyzovat,tak ked sa mi to nezlepsi,mozem sediet doma ☹