Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
babulky, musim sa s vami rozlucit, bo Vilko potrebuje nieco robit pri stole, tak sa idem presunut do obyvky k rozpravkam... 😉 zatial paaa a pokusim sa nakuknut vecer 🙂
ok, pa a keby sme sa uz nestretli, tak stastny novy rok... 😵 😵 😵 😵
stastny novy rok aj vam 😉
haloooo
ahojte, tak sme boli obaja u dokina a mame rovnake atb... ☹
halooo
tak som musela poslat vilka do mekacu, lebo mam straaasnu chut na hranolky... 😔 😅 chapete to? 😅
chuda moje...a on sa obliekol a bez slovka isiel... 😨 😅 😀
pipi, ja som zase donutila M, ze musi mat na veceru zemoakove placky, lebo zomriem, ked si ich nedam... 😀 a to ani tehu nie som.. 😀
vidis vidis...to je uz predpriprava 😀 😀 😀
ja som tiez robila placky, ale zjest som ich uz nemohla...doslo mi zle 😅 som z toho nestastna, ved ja som taky zrut a teraz mi nic nechuti... ☹
neboj pipi, papanie sa ti este rozbehne a bude ti smakovat, ako juliske 😵
budem ako nasa julis...ta tiez prezila tehu na mekaci 😀 😀 😀
😀 😀 😀 ja fish milujem 😵
ja som si objednala mc chicken s hranolkami a salatikom, tak uz tu slintam 😅 😀 😀
a mate daleko mekac 😀 ???
zase o jedle? 😠 😵 😵 😵
no ako inak aji... 😀 ty mas co dobreho na veceru ???
ja som dojedala kapusnicu, uz ma ide roztrhnut, ale do zajtra musi byt zjedena, tak co narobim... 😒 😀
nastastie blizko...v poluse, to je par metrov 😉
uz to tu mam, tak sa uz nacpavam 😀 😀 😀
aji, aj u nas bol problem s kapustnicou, tak som ju dala zamrazit a mam po probleme... 😀
pipi, nerob mi chutky, tytytyty... 😠 😠 😠
ja mam stastie, ze mam doma Vilka...ten dojedol vsetko 😀 😀 😀
co hovorite na ˇUrianku? 😕
😀 😀 😀 Ďurianku... 😀
ja som chcela navarit tolko, aby sme si dali maximalne trikrat a bude zjedene, ale ten moj tam nahadzal tolko mäsa, ze som stale dookola dolievala vodu, az bol plny kotol... 😠
akurat som to citala... chiodatko, nezavidim... musi to byt tazke... 😔
pipi, ty nevernica, zase si v inej teme... 😠 😀
a co sa stalo durianke, neviem o nicom? 😕
ja som vsudezdejsi 😀
citaj na bleskovkach... 😒 mala mimomaternicove... 😒
a skym to mala? 😕

ja sa grckania bojim, vseobecne, ja pri grckani odpadavam, neviem preco... 🙄 🙄 🙄