Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
to ja tiez... vraj sa vela manzelstiev rozpada pri stavani domu... a my sme lenivy, takze novy... 😀
to je strasne... 😔 preto ja preliezam stranky s realitami a hladam hotovy dom... istota je istota, nebudem riskovat moje manzelstvo...
😀 😀 😀 😀 liušš
k nam pride architektka,uz nam ju svokor dohodil,nejaka znama jeho kamarata,ale zevraj si pyta aj 35tisic 🙄
co je dost,ale je zevraj velmi dobra
spinka,ale kupali sme ho,kakal to je revu vzdy pritom ako tlaci,potom sme ho uspavali hodinu a ked zaspal,tak som kmitala s vysavacom,perem,riady som umyla a uz len cakam kedy sa zobudi a ide papat
liušš 35 tisic za nejake navrhy podkrovia,ako to vsetko zariadit,ako priecky spravit a tak....
liušš,my sme ece stale neskolaudovali,ale projekt mame,ale to nam robil taky dement,ze nam tam navrhol 7 izieb 😠 a vypytal si 20tisic
ona navrhne komplet interier,zvonku je to komplet,aj zateplene a vymalovane,
liušš,daju sa tam spravit 2 podlazia,ale nevieme ci to dat robit,prave preto sme chceli architektku

na svadbe zabi 🙂