Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ano nosi,ale vykusuje si vlozky 😠 😠 aji,ty uschovavas muskaty??ja som ich vyhodila,lebo mi ich moj manzel znicil 😠 .radsej si kupim nove na jar.
dnes som si kupila milion semien,ale este som nic tak nesadila zo semien.mas s tym skusenost aji??
jaaaj, inak to mi uz Vilko ukazoval ako sa to robi, na to je aj iny grif ako skopirovat to...lenze ja to uz neviem 😅 😀 😀
ale tusim ked ztlacis nejake klavesy naraz tak sa ti ukazu a potom len kliknes...ale neviem ktore klavesy 🙄 😅
kam zas oides aji?? 😨
to su lyziarske pipi a mne taky vzdy vyhovoval.ale ked nebude iny,dam si obycajny,ale pripada mi to divne 😒 .a tie lyziarske su aj dlhsie,to mi vyhovuje,lebo pri lyzovani sa vela nahybes a taky obycajny sa ti povystrkuje.
tak to zisti pipi,dobreee??lebo ja to musim tam vkladat a chcela by som to mat na liste ako to je tu,len neviem ako sa to robi.
tak ja teda mam vsetky lyziarske rolaky z trznice a z podobnych obchodov a vsetky su fajne makke a pod ritku dlhe 😵
ja take nenosim ani normalne, co mate furt krize hole...ja musim byt cela v teplucku...a aj zakryvaju velke brucho 😀 😀 😀
lius, vy mate furt nejake zurky 😀
pipi, ja tiez nenosim take, kde mam odhalene krize a brucho... mala by som zapal mocovych ciest jedna - dva...
nic mixi,vsetko nam vyzrali 31.12. a 1.1. 😀
su tu este pecene slane aj sladke veci,nerobim nic,zajtra mi dojde sesternica s muzom,tak budem klusat okolo sporaka cely den.
nie pipi,mam boardove gate
mixi aj ja mam take...potrebujem byt v teple, kaslem na modu a na znacky, hlavne ze je mi fajn a nelyzujem s holymi krizami 😀 😅 😀
lius, tak ty si gazdinka na pohladanie... 😀
a budu u vas aj spat zajtra? Ci sa dojdu len najest? 😕 😀
pipi,ved ja nelyzujem s holymi krizami,to by som asi dlho nevydrzala.
hej,chcem aj upratovat trosku a vyprazat budem aj kura,aj rezne.on zje troska viac 😅 😀
pipi, ty si moj clovek v tomto... 😵 😉 ja tiez pozeram na to, aby som bola, ako v bavlnke a v suchu a ci je to posledny vykrik mody, to podstatne vobec nie je... 😀

ale uz sa mi to zda o trolinku rychlejsie.
pipi,ale ja som chcela lyziarsky na zips.v trznici som nebola asi 20 rokov 😀
normalne som si ich skopirovala ajus 😉