icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

jul
18. okt 2007

ved moj doki dobre vie,ze som doma od zaciatku tehu a stale mam lezat a nic nerobit 😒 ,inak moja mama lezala mesiac pred porodom so mnou v nemocke,tak snad to neni dedicne.Dnes som zase skoro odpadla 😒

jul
18. okt 2007

papa ninka 😉

jul
18. okt 2007

moj byvaly sef mal take problemy so zenou,ze oni mohli mat deti, obidvaja boli zdravi,len spolu ich mat nemohli 😖

pipka
autor
18. okt 2007

ninus paaa,
juliska a nemas opuchnute nohy? 😕 lebo ak ano, mas velmi nizky tlak a preto je ti tak zle na odpadnutie. Naozaj by si mala uz len lezkat a nechat sa obsluhovat 😵 nie ze ty este obletujes druhych 😨 😒

jul
18. okt 2007

mam cele nohy opuchnute a nejake flaky ma na nich fialovohnede,lenze ja mam tlak 130/80 takze vysoky,vcera som bola na krvi a mala som velmi malo bielych krviniek 😖

pipka
autor
18. okt 2007

a nemoze sa to nejakymi liekmi pre tehulky napravit? To akoze teraz mas co robit? 😕 😨

jul
18. okt 2007

v noci som mala strasne bolesti a rano som mala brucho jak kamen,dufam,ze nepojdem v pondelok do nemocnice,lebo sa zblaznim 😔

jul
18. okt 2007

teraz musim ist na interne vysetrenie,co dufam zajtra vybavim a niekto ma v pondelok zobere

pipka
autor
18. okt 2007

inak aj ja poznam taky par, ze spolu nemohli mat deti a ked sa rozviedli, tak kazdy z nich ma s novym partnerom dvojicky 😅 😵

pipka
autor
18. okt 2007

boooze julis, nestras ☹ a co to znamena, ked tvrdne brucho? 😕 To akoze sa porod blizi?

jul
18. okt 2007

to je sila,ani neviem,ze ci je to smutne,alebo dobre 😅 ,ale asi je to dobre,nie? ked si nasli kazdy noveho partnera a su stastní 🙂

jul
18. okt 2007

no hrozi mi predcasny porod,ked mi nadalej bude tvrdnut brucho pojdem do nemocnice,berem na to teraz magne b6,ale tvrdne stale 😠 no Risko ma len 2200g dufam,ze to este vydrzi,urcite by mal chore plucka 😔

pipka
autor
18. okt 2007

no hlavne je sranda, ze vsetci byvaju v Dubravke a vsetky deti chodili k nam do skolky 😀 😀 😀 jedna velka rodinka 😀 ale neboli rovnako stare, bol medzi nimi dvojrocny rozdiel 😉

jul
18. okt 2007

sranda 🙂
ten moj sef si nakoniec adoptoval so zenou dievcatko,z porodnice si odniesli tyzdnove babo a teraz si nedavno adoptovali chlapceka.

pipka
autor
18. okt 2007

tak zakaz akehokolvek pohybu, nohy hore a lež! 😒 a keby si nieco potrebovala, brnkni mi, cestou z Dubravky sa mozem v Karlovke zastavit hocikedy 😉 aspon ta skontrolujem 😵 a aj vybavicku, co raz podedim 😀 😀

jul
18. okt 2007

no ved ja ti tie vecicky nahadzem do mecha a hodim pred dvere,zazvonim a zdrhnem

pipka
autor
18. okt 2007

ako dlho cakali na novorodenca, nevies?

jul
18. okt 2007

idem si lahnut,lebo sa mi blbo sedi,skoda,ze nemam notebook 😠 tesim sa na ordinaciu,papa a pozdravuj Vilka,drzte sa 😉

jul
18. okt 2007

necakali,on mal znamu socialnu pracovnicku a stalo ho to nejakych 60tis.

pipka
autor
18. okt 2007

juliskaaaaa 😀 😀 😀 😠 a ja ich pojdem predavat na Mileticku? 😀 ved ich mas tolko, ze to jedno babo neunosi...ahaa, vlastne ved ja budem mat dve, a tebe potom naspat vratim pre malu Julisku 🙂 🙂 🙂

pipka
autor
18. okt 2007

dakujem, odovzdam, idem umyt riady a suchnem sa aj ja k telke pod perinku a vychutnam si zahradku, vyzera, ze pojde do tuheho... 😅 😀

60 tis. 🙄 🙄 🙄 ty kokso, tak tolko nemame...ja by som si aj adoptovala, ale by som chcela babo, a potom aj vlastne 😵 😵 😵

lia
18. okt 2007

halooooo,
idem si precitat aspon nieco co ste popisali.a hlavne som zvedava na pipku.

pipka
autor
18. okt 2007

citaj moja citaj.....
ja sa idem presunut k televizoriku a kuknem zahradku 😉

lia
18. okt 2007

este nechooooddd pipi,uz nevladzem citat,chcela som si hlavne o tebe precitat.
jaaajj mojko,je mi to velmi luto ☹ ,ale zotavime sa ideme do toho 😉 .budeme sa povzbudzovat.dufam,ze ma to nechyti skor 😅

pipka
autor
18. okt 2007

neboj lius, budeme mat dvojcata a budeme si menit skusenosti, ja tomu verim 😉

lia
18. okt 2007

aj ja tomu verim,uz po tomto tomu verim 🙂 .
aky si mala privarok??ja som hladna a mam dietu 😠 .taku chut mam na sladke 😒 .kupila som si rumove gule a teraz musia cakat az do zajtra 😖 .

pipka
autor
18. okt 2007

som si kvoli tebe aj notebook vzala k telke, jaaaj len nech Vilko nedojde skor 😅 on nema rad, ked ho prenasam k telke, ked uz mi dal opravit moj pc 😅 😅 ale mal by dojst az okolo pol deviatej, tak snad to sem nepride zajtra citat 😀 😀 😀

lia
18. okt 2007

kde si to precita??
a preco nemozes brat laptop k telke?? 😕

pipka
autor
18. okt 2007

robila som tekvicku s koprom, zemiaciky a vajko 😉 a teraz mam taaaku chut na sladke 😔 😅 ale vazim uz jak svina pred zabijackou, tak si musim dat pokoj 😠 ☹

lia
18. okt 2007

napi sa vody 😀 ,to robim ja 😀
mnnaaammm,aj ja by som si dala nejaky privarok 😝 .dnes som si vyprazala encianik na obed,ale bez zemiacikov samozrejme.