Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
mixka a to ešte cestuje do BA 🙂 . ALe mne najviac problémov robí vstávanie, už potom je dobre, ked sa preberiem.
lius, vsetko najnajnajnajnajnajnaj 😀
Pipka isla ku dokine obvodacke a do gyn fivu na krvicku ci co, tak asi poobede alebo vecer nakukne.
neviem ci pojde aj na ultrazvuk, ale ja si myslim ze asi taka bezna kontrola, iba,. sak brala antibiotika, ale samozrejme ze sa tesime co je nove 😉 🙂
mixka áno, cestujem z Pezinka.
dudu pipka je o dva týždne menej ako ja-tuším ako oliva by mali byť už veľké u nej, v10tt ako slivka a v 11tt ako citron-som čítala 😀
v takej menšej bytovke, ale chceli by sme stavať. 🙂 Sa jul odmlčala, dufam že som ju neurazila nejako. Niekot nemá rád, ked sa ho druhí moc vypytujú. 😝
nemyslim, ze sa jul urazila... podla mna sla k malemu 🙂
to bola narazka, ze sa uz nemam pytat 😀 ??? ok, uz som ticho 🤐 😀 😉
mixi,treba spinkat ,ale on chce kukat vsade,lebo uz ho vsetko strasne zaujima.Uz ani nevidi ako je unaveny ako by spinkal,ale stale bude hore.Tak je mrzuty a vyplakava,najradsej by sa na rukach nosil furt 😠
jul bud bude hladný, smädný, pocikaný, pokakaný, má vetry alebo chce len maminu spoločnosť. 😀 😀

uz aj ides?? 😕 tak ajooojjj ☹