Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
vari vilko, a ja to predychavam zavreta v spalni pri otvorenom okne 😀
ale ked dostanem nejake jedlo hotove, tak spapam, len to varenie nemozem... 😅 naposledy sme si objednali domov cinu a to som zlupla hned 🙂
budeme mat levikov 😵
ahojte kočky!
pipka určite stihneš toho leva, pri dvojičkách to zvykne byť skôr. Taký dátum že 8.8..2008-to by bol dátum, že? 😀
este stale u vas snezi??u nas nic 😅 ja som sa uz tesila,ze sa otepluje.v pondelok som mala cely den vesticku len 🙂
ok... 😀 inak, obloha je stale olovene siva... tak dufam, ze najvacsia fujavice nebude, ked pojdem z domu... pri mojom stasti sa to da cakat... 😀 😠
aji, celkom ista... cestne konikovske, ze snezilo... ale teraz svieti slnko - tak nejak divne cez mraky... ale je to prijatelne 🙂
juliska, ale vsak nemozes schudnut naraz 12... myslim, ze bude pre teba zdravsie, ked to pojde pomalicky a postupne a udrzi sa to... a 2kg na zaciatok je povzbudzuje 🙂

tak potom uz len cakaj a po par dnoch testni zase, ak si tehu, hcg moze stupat pomalsie a nemusi ukazat dve // hned. Inak ti poradit neviem 😉