Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
cafte....doteraz mi tu stekal u susedov ten hafan...uz som si to skoro hodila... 🙄 vcera som to asi zakrikla 😅
mixi, co si vcera nedosla? 😕
dudu no to je sranda, ja som drak-drevený. Inak ten čínsky horoskop sedí lepšie.
mixka kopni ho do členka, toho tvojho manžela, drzák.
lumah, ja som zase ohnivy, mas pravdu skor na mna sedi ten cinsky horoskop nez lunarny, v nom sa neviem akosi najs 😉
ahoj pipi 😀 vcera bolo supis, inac musim sa postazovat tak som si zase roztiahla zaludok, ze dnes som od rana hladna a neviem sa dozrat, tak radsej pijem ako zirafa 😅 😀 😀 😀 😀 😀
pitie ti nezaskodi duduska, pi aj za mna 😀
ale ja sa dnes nahodou snazim, uz som vypila 1/2 l cajiku a teraz popijam dzusik broskynkovy 😉
baby inac teraz je rok podkana, ato ze vraj je dobre na peniazky, rano som pozerala jojku a bola tam astrolo..., taaaak, pipi deticky v tomto roku narodene,.... budu financne zabezpecene a ked vyrastu budu sa vediet postarat aby mali peniazky lahsie, ako ti ostatni.... 😀 😀
dudu a dufam, ze sa budu vediet postarat aj o svojich rodicov...na stare kolena 😀 😀 😀
to ci sa budu vediet postarat, noooo to nehovorila, ale budes mat bohateho synceka... alebo to bude baba a
dobre sa vyda...
sa mi nechce pracovat... 😝 ale mam toho veeela, sefka ma jednanie tak mam cas 😅 😀 😀 😀
ako sa mate? kolko vazite? teda zojka... 😉
saaaak, ale za chvilku mi raj na zemi zmizne ako voda medzi prstami, sefka je uz dlho prec, tak cakam kedy ma prekvapka..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , to ako sranda, ze prekvapi, dobreee..,? co? 😀
pipi, co uz... nebola vcera dobra konstelacia... som sa od psychosky ponahlala, mala som nejake povinnosti... 😔
mixi, sak kasli na to, ked na buduce budeme robit stredko, tak nas iba milo prekvapis.., nie?
vážim ju len v poradni aby som mala vždy prekvapko po mesiaci koľko sme pribrali 😀
dudu, mame ju zamestnat, nech ti este da pokoj? 😀
alebo nejaky anonymny telefonatik... 😎

lumah, ze mladatko 😀 no dakujem pekne 😀 manzel mi, vravi, ze som stara hrdzava sprcha 😠 😀