Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
cauuuuuuu zabiii,
no super,zajtra ideme do Metra tak si to hned teraz musim napisat aby som nezabudla 😵
ninka,fakt? sneziiii????? 😵 😵 😵 😵
jeeeeeeeeeeeeej 🙂 aj tu by mohlo 😠
ahooojtee,
ja este nechcem aby snezilo.este ideme na dve svadby,nechcem mrznut,dufam,ze dnes neprechladnem. 😒
liušš ahoj 😉
ahoj julišššš,co robkas??
akurat zehlim a popritom pecem masko,idem robit maso,kapustu a knedlu.Nevies ako sa robi k tomu ta kapusta? Ale nie kysla,ale taka sladka ci sladkokysla 😒 Uz som to parkrat robila,ale zabudla som 😠
ja som robila tu zapekanu brokolicu,ale bolo too nejake plane,neviem co tam chybalo.ale take dietne.
kapustu robim na karamele.spenis ci cibulku,do toho nasypes cukor,ten sa skaramelizuje,potom vlozis nakrajanu kapustu,osolis,okorenis,udusis a nakoniec podla chuti nalejes troska octu.a je to.
vaaaaaaaaaaaaaaaaaau 😕 😎 😎 😎
presne toto som cela 😵
ece dobre,ze si tu akurat ,lebo neviem ako by to dopadlo 😅
ja tu brokolicu nerobim,len 1x som to robila,R take jedla nechce jest a pre seba ma nebavi vyvarat.
ja si to obcas dam v poluse v ceskoslovenskej res. to robia
liušš,dala som do albumu R ked bol maly,kukni ake mal zubky 😀 😀 😀
idem kuknut 😉 ,na tom sa neda nic pokazit juliššš,ja som chcela zmenu,ani moj sa netvaril privetilo ,ale dala som tam kustik aj maska.ale povedal,ze dobra zmena 🙂 .ved sa dnes prezerie masa na svadbe.
idem kuk 🙂 😀
myslis tie tesaciky??aky bol zlaty 🙂
cafte 😉
R bol zlatusik... 😵 😵 😵
lius, kedy ides svadbovat? 😕
za hodinku aji 🙂
moji rodicia uz odisli, tiez svadbovat, tak sa vytesujem, ze som sama... 😉 manzel majstruje v tom vetre nejaku strechu na bazen... 😖 dost skoro sa spamatal, ze? ☹
booooze liušška,zase ides na svadbu? zase mas sezonu? oslavy,svadby..... 😅
jeeeezis liušš,kolko tam mam dat cukru?
ajoj aji 😉
aby ho neodfuklo po vcerajsku,alebo aby nespadol 😅 😕
ja pojdem az v aprili, ale rada by som aj skor, co ty na to julis? 😀 😵
😀 😀 😀
zase mas rodicov aji?? 😅 a komu isli??
noo zase juliššš,uz tretia 😀 ,buduci tyzden stvrta 🙄
taku jednu lyzicu,potom radsej pridas 😉
prisiel najako skoro a v prekvapivo dobrom stave, tak uvidime, ci nebude nejaky pracovny uraz... 😀 😀 😀
aji,aj R prisiel v pohode 😕 neboli spolu? 😅
minule musel brzdit nohou z postele 😠
mojho otca sef sa zeni, neviem po ktory raz... 😀 😀 😀 ale samozrejme v kostole, to je jasny pripad, ked peniaze to umoznia... 😠 inac, pan v rokoch... 😕 🙄
liušš,ja ta normalne obdivujem,ze to vsetko absolvujes,ja to neznasam,mna to strasne nebavi 😒
jul, no neviem, mozno prideme na to, ze sa dlho poznaju... 😀 😀 😀
preco nohou z postele? 😕
mna to obzerstvo tam strasne bavi... 😵 😵 😵
julis, co brusko, netvrdne, pocuva? 😕
aji,ved tak sa mu hlava krutila,ze musel dat nohu z postele na zem,aby to krutenie zabrzdil 😠

Caute,
Aj zilina hlasi snezenie. Normalne tu bolo rano bielo, teraz zasa prsi.
Jul, ta akcia na plienky trva asi dva tyzdne.