Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jeeejj to je super,prajem jej nech sa jej to rozbehne.este to je skoro,zajtra bude mat vysoke,musi!!!! 😉
babky moje,musim ist so psom,lebo uz mi tu pili usi 😠
inak dnes zozral vonku taku obrovsku kostku z broskyne,ako tenisovu lopticku,len ju zhltol somar 😠 tak som ho potom vycapala jak hada 🙄 a to som mu predtym vyberala z papule taku obrovsku kost,ja neviem,ze kde to vysnoril 😠
fasa,to bude zle ka..nie.mna dnes nelinka vytiahla von rano o 6:00 🙄 .som jej fakt vdacna za to 😒 .
😅 😅 no to by bolo,ja by som na to nemala nervy 🙄 staci mi jeden certisko rozmleznany 😠
pipka musela ist,lebo sa s Vilkom bili o PC 😀
ja nastastie nechodim rano von,ja by som asi umrela 😀
ved aj mne staci jedna bosorka 🙄 .tak bezkaj juliššš,nezavidim ti ale chodit takto po tme vonku 😖
ja ked som bola tehu,tiez som to nemohla pozerat,ale ani teraz to vyslovene nepozeram,ale uz mi to az tak nevadi.
hej??to ma dobru vydrz,nelinka uz spi 😀
ona potrebuje vela behat,takze byvame dlho vonku a ked je este takto teplo,tak vencime aj dlhsie.
tak moj si na treningu natiahol sval 😖 zase bude vkuse stonat a ja ho budem musiet lutovat 😠
ahojte mozem sa kvam pridat, som sama doma a dako sa nudim moj manzel je na treningu a este asi hodinu tam bude ☹
ahojte holky, tak, dnes sa ozyvam az takto v veceru. cez den som bola klasicky v robotke, len som sa na konika nedostala, poobede som uz utekala za urologom a na akupunkturu. budeme liecit nejaku potvoru atb a cipkami, no, hlavne nech to mam za sebou. doky mi ale aspon slubil, ze to budu take atb, ktore pripadnemu tehu neuskodia....
pipi, napatia asi zase stupa ze?
uz som chcela odist... 😒
caka ma rucne pranie... 😠 zase... 😖
ty mas este dovolenku, ci co? 😕

liuššš,pipka je tehu,ale zajtra ide znova na krv,lebo jej HCG pomaly stupa 😕