Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
dobreee ranko 😉
ja som uz od pol 6-tej hore,bola som na krvi a predstav si v lekarni mi predali fialovu vodicku,ledva,ledva....ale predsa 😎
teta mi predala...nanutila 😀 aj mast na bolave brusko pre babatka,ukazala ako treba masirovat brusko ,potom som si kupila aj vapnik,aby som furt tu kriedu nemala pred ocami 😢 a aj tu rektalnu rurku,ale mohli k tomu dat aj navod,sak to vypada jak obycajna slamka 😠
neviete mi niekto poradit??nikdy som neskrobila,mozem si aj saty naskrobit??ako som ich oprala,su take makke,ja potrebujem ,aby troska stali. 😕
dobre sa mi vstavalo 😀 ,bola som hore ece pred budikom 😎
brali mi krv na protilatky,lebo ja som negativ a R je pozitiv a ece aj na krvny obraz
liušš,neviem ci bude cisarak,az na kRamaroch mi povie porodnik 😠
takze stale zijem v neistote...je to vo hviezdach 😒
vystižný názov, ja som prri chlapcoch kupovala gel proti nadýmaní ale ten tu prestali dovážAť
ninka,nie nebola som zaockovana,len mi furt beru krv a kontroluju mi to,zatial v pohode 😉

no jo pipi, lenze tak dlho mi nema vyznam cakat... to uz budeme mat mozno aj nejake to dietko doma a nebudem to potrebovat 😀