Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
mixi,uz jem prirodny vapnik 3x denne,take kapsule,ale asi potrebujem konsku davku 😒
martinka,ja som aj kamene kusala 😀
ja osm ju jedavala n azakladke ked osm chcela mat teplotu a nechcela ist do skoly ale bol to hnus 🙄
baby, cafte 😉
roztopila som si vsetku cokoladu, co som nasla doma + slahacka... 😵 😵 😵
ja mam lepsiu... 😀 😀 😀
dosiel otec, sa prave hnevam, ta blbana sa z neho tak tesi, ze zase zamaluje chvostom to, co som dnes zamalovala ja... 😠 😠 😠
zahojil, ale ked si strhne chrastu, tak sme tam, kde sme boli... 🙄 🙄 🙄 ide ma porazit, este ani neuschla stena... 😠
a dnes sa mi klasicky dari, sla som na postu, kde mali napisane z technickych pricin zatvorene, sla som s kosom a pretrhlo sa mi vrecusko, takze mi to cele vypadlo na chodbe na dlazku a pohotova ema pokradla kuracie kosti, co tam boli, tak uz len cakam, kedy sa pozvracia, aby bol kolobeh dokonceny... 😖
ja by som sa divila, keby sa mi aspon jeden den nic neprihodilo... 😀 😀 😀
prave mi zvonil telefon a ked som ho zdvihla, tak tam nik nebol... 😕 uz by toho aj stacilo... 😠 😀
ja neviem co je s nou,sak vcera nic nehovorila,ze ma dnes plany 😒 asi maju s Vilkom romanticky vecer 😎

jul to je zlate 😵 ja osm jedavala piesok 😵