Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
chystas sa do toho PP na 3D? 😕
mala by si sa s nim poriadne o tom porozpravat 😠 a naplanovat si normalne dni na snazilkovanie a niekam mu to napisat a pripominat....no a co,ved aj my sme to takto mali nakazane od dokiho a ece k tomu kazdych 12 hodin 😀
som na seba hrda, ze som ta uprosila... 😵 😵 😵
ano budem tam volat az v decembri vychadzato tak na zaciatku januara.Inak som citala ze uz v 15tt sa da zistit pohlavie.Dokonca mi vcera drahy slubil ze pojde ku porodu 😵 som v soku on je taky bojko
kočky moje...... musim uz ist......hahaha jak v tej pesnicke....bolo tu fajn.No idem s tym psom a potom este masko musim nakrajat nejake a ordinacia ide,tak papapapapapapa,este potom nakuknem ked to skonci. 😉 😉 😉
to by som si musela dat rano budik na 5tu a viem, kam by ma poslal, keby som ho zobudila... 😠 😀
napisane ma v kalendari, tak uvidime, plodne obdobie sa blizi... 😒
losssik,mne zistili pohlavie v 16tt na 3D ked som bola 😎
kup si hlavne ovulacne testy,neni nad ne podla mna,ja som ich pouzivala aj ked som chodila na folikulometriu a vzdy mi ukazali ovulku 😉
loss, len aby este nezmenil nazor... 😒
julis, pa asi aj ja pojdem, stravila som tu pol dna... 😖 😀
budes presne vediet kedy treba snazilkovat 🙂 a znasilnis ho a basta 😎
loss, si sama doma? 😕
tak ale uz hešššš 😀
jul tak zavolam skor aj ja chcem vediet co mame v brusku 😵
ajka drzim palce nech sa mrsina nedostavi na 9mesiacov 😵
ok, zajtra sa vrhnem do lekarne... 😀 😀 😀
loss, co si myslis ze tam mas? 😵
ja som myslela ze chlapcek ale teraz vazne neviem
myslim ze nezmeni tesi sa neskutocne na to malicke
teraz som sama aj ty?
preco nevies? zmena pocitov? 😕
niekto povie ze ked nemas chut na sex bude to baba a pocitala som si kedy sme otehotneli a tam to vychadza na babu ale v cinskom kalendari je to chlapcek tak neviem
mixka sa uz zase priparila 😀 mali sme na navsteve moju maminu, tak som nemohla zavislacit... 😉
ja som kdesi citala, ze ked citis babo viac na lavo, tak je to baba, dufam, ze som to nesplietla... 😒 😀
no ja ho zatial necitim ale po tom vsetko je to jedno len nech sa v zdravi narodi 🙂
mixi caf... 😉
tu dnes skapal pes... 😒 som rada, ze ta vidim... 😉
mixka ahoj
ahoooj lossik a aji 😉
loss, verim, ze to uz bude len dobre... 😵 😵 😵
ved pozeram, ze zname tvare to flakaju... tak musime aspon my hajit cest dvoch // 😀
mixi, no neviem, ci si tu o chvilu nebudes pismenkovat sama... 😖 😀
ajka ja tiez neviem ci by som zvladla keby sa nieco stalo
mixka okrem tej navstevy co nove?

na tvoju zlatinko 🙂