Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
jo ahojcek, pipka.... ako sa mate? akurat som pisala, ze ti musim zavolat, ale ked si uz tu tak ..... iba ak by som chcela jazdy.. 😅 😅
ja som tu... mam velmi dobreho kamosa a ten ma 15 rocneho syna, ktory nechodi do skoly, cez vikendy je prec z domu... ma svet na haku a ten moj kamos je pako, nevie si so synom spravit poriadky... a my doma s muzikom rozmyslame, ako by sme mu helfli...
tak ti mozem dat kontakt na ustav, ale neviem, ci to pomoze... 😒 mne to pride, ze cim je starsie dieta, co sa tam dostane, tym je jeho sanca na napravu menej realna, ale nemusi to tak byt... 😒 😉
hmmm... chapem... a ako sa riesia taketo problemy ??? lebo ten nas kamos je pako, k psychosovi sa poradit nejde, zufaly je a nic nerobi len lamentuje... by som ich zabila oboch, aj stareho aj mladeho... 😠
plepacte, ale ked vam zacnem rozpravat kde som bola vcera, tak tu budeme dlllllho 😀 ale nevedela som to dopredu a posielat vam vsetkym ospravedlnujuce sms mi bolo smiesne 😵 😵 😀
bud nieco vyparati, napr kradez a chytia ho a to sa riesi cez policiu a ak je toho viacej a je skoda, tak sud to navrhne, alebo ak nechodi do skoly, tak to navrhne socialka, alebo ak rodic nezvlada, tak da navrh on... 😒
ahaaa chapem... a keby som ich povedzme ja anonymne bonzla na socialke... ??? samozrejme by som sa nepriznala... len nechcem, aby sa mlady namocil do vacsich problemov...
duduska uz si jazdila? V tom dazdi? ci cakas na mna? 😕 😅 tento tyzden uz asi nie, ale buduci v poho, len mam poobedny, tak najskor o tej pol siestej. 😉

pipi, tomu sa hovori, o vlku... 😀