Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ved mi napis, co si mala? Mozes aj do IP, ale aj tak ta nechapem...a do roboty chodis a tam sa nehanbis?
robota je nieco ine, to sa musi... ale teda napisem do ip... alen nesmies to zradit !!!
musim ist do obchodu, som zistila, ze nemame doma ani omrvinku a prepadla ma sialena chut na chleba vo vajicku... za 2O minut som nazad...
no veru ajus, ked som sa dnes po meste flakala, skoro som zmrzla 😠 a to hlasili oteplenie 😒 ale kde..?
idu mi odpadnut ruky... 😖 😀 zajtra sa do tej kosy, myslim roboty veeelmi tesim... 😖 😲
zajtra oddychujem, vilko rano robi a poobede si chce opravovat to auto, tak som sama, ale aspon sa v klude vyspim a poupratujem si. 😉
Byvaly queens pub, pristav danubius, pri narodnom muzeu, hore vlavo na poschodi
aha, viem... 😉
opustim ta pomaly, idem povysavat a asi si dam horucu vanu, vychutnam si tu samotu... 😵 😵 😵
ajuska 😀 😀 😀 ja si to takto budem vychutnavat zajtra 😉
oki, tak idem aj ja, zajtra som sama, tak mozeme pokecat a v ten pondelok vas teda budem cakat 😉
ok, ja dojdem, este lam julisu, aby si nastavila budika a mixku... 😉 keby daco, tak SMS... 😉 pa
ee, nie je to pri ziadnom pristave, je to pri stanici nove mesto... na tej strane, ako je vernost... skoro pri nej... 😉
to som este nepocula take slovo... 😒 cely zivot sa ucis... 😀 😀 😀
mixi, ja som zase na odchode... ☹
pipi, kam si ma ty chcela poslat? 😠 😀
aj v bordeli som uz omylom bola, takze mna sa to nedotkne... 😀 😀 😀

spytaj sa ajky... ☹