icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

mixka
29. okt 2007

aji a ty ??? ked pojdes ty, idem aj ja 😀

lia
29. okt 2007

ja??pracujem,ale iba obcas 😉 .mame firmu,v ktorej pomaham hlavne vybavovat take veci,ktore moj manzel a otec nestihaju 😉

ajka23
29. okt 2007

nie som si ista, po vikendovej robote mi vyskocila teplota, tak neviem, ci ist, ci neist... ☹ 😒

dudu
29. okt 2007

pipi, nie ja masku nemam, iba tomik, a budes naozaj cumiert ale nemam to prezradit, vies on bol v tescu a kupil ale na mna nemyslel, a ozaj neviem ci aj vase fotky upravoval ale upravoval cely vikend, len dufam ze si aj on nenasiel takyto neaky pokec a nekecal, 😀 😀 😀

mixka
29. okt 2007

tak potom to mozeme kludne prelozit na iny den...

ajka23
29. okt 2007

pubertak nad nami si spravil dnes porazdniny, tak to uz teraz mam vesele... 😠 😖 😖 😖

dudu
29. okt 2007

inac cafte, ani nestiham citat prispevky, pisate ako ceske zandarky 😅 😀
a co to mate za stredko??? to je to stredko??? 😅 😕 aj aj sa chcem pridat ☹

dudu
29. okt 2007

jmenuji se vterka 😀

ajka23
29. okt 2007

dudus, nie je to stretko, len sme mali ist do roboty za pipi, za jej kolegynou, aby nas odkliala... 😉

ajka23
29. okt 2007

😀 😀 😀

dudu
29. okt 2007

este trosku popracujem, ale cely den budem nakuuuuuuukat 😀 😀 😀

lia
29. okt 2007

neviete mi poradit niekto cesticko na cernohor?? ☹

dudu
29. okt 2007

jaj nevadi aj tak sa vtirknem, ked to bude poobede

pipka
autor
29. okt 2007

musim vas opustit, padam do robotky 😅 sa mate, ze ste domaaa, aj ja steeeeem 😒 😠 😀 uz nech su Vianoce 😵

dudu
29. okt 2007

ja sa nacpem aj tam kde ma nechcu.. 😀 😀 mam kozu ako hros 😀 😀

mixka
29. okt 2007

lia, ved to je zemiakove, ako na placky... ja to doma robim 😉
aji, tak to prelozime n inokedy 😕 ???

pipka
autor
29. okt 2007

stretko nase spravime buduci tyzden 😉 dnes sa len odklina 😀

ajka23
29. okt 2007

akurat som sa pozeralia do MA, ze dnes mate cernohor, mnam... 😵 tusim si postruhas zemiacky, vajko , muka a mas cesto, ci nie? 😒 robila som to az raz a povedala som si dost... 😠 😀

pipka
autor
29. okt 2007

ale fakt uz padaaaaam, paaa
keby nieco, som na mobile 😵

lia
29. okt 2007

mixi,viem,ze tam ide zemiak,muka,ale neviem aka,asi vajicko,ale neviem kolko coho.placky som este nerobila ☹ ,sa hanbim 😔 .ale dala by som si 🙂

ajka23
29. okt 2007

mixi, ja to asi dnes vzdam, nechcem, aby sa mi pohorsilo... 😒 a dozvedela som sa, ze robim tento tyzden dve dvanastky, lebo su prazdniny, tak mi je z toho zle... 😖 😝

lia
29. okt 2007

ale kolko coho aji??a aka mauka tam ide??ano aji,velkomozny si objednal cernohor aj so syrom!!a opekane zemiaky 😅 😀

lia
29. okt 2007

pipi,praci cest 😉

mixka
29. okt 2007

lia, muka hladka a koreniny klasika, ako do placky... cierne mlete korenie, majoranka, cesnak a sol... vajicko ja nedavam, ale niekto dava... mne to drzi pokope aj bez neho... je to jednoduche... 😉

mixka
29. okt 2007

lius a syr ide na vrch rezna postruhany...
aji ok, tak aj ja to necham dnes tak a pojdem s tebou nabuduce 😉

ajka23
29. okt 2007

lius, ja davam polohrubu do vsetkeho... 😀 😀 😀 a kolko coho? primerane, aby si mala take cesticko, v ktorom to obalis... 😉 ani prilis huste, ani prilis riedke... 😉 mne to na tom ceste nechcelo drzat, tak som si ponadavala a uz to nerobievam... 😠 😀

ajka23
29. okt 2007

mixi, si lepsia... 😠 😵 😵 😵

lia
29. okt 2007

mixi,tak ty si taka kucharka??dakujem 🙂 ,dufam,ze mam hladku muku 😒

mixka
29. okt 2007

aji 😀 😀 😀 lius, ked nemas hladku, daj kludne polohrubu... ja ju tiez prasknem do bars coho, ked ju potrebujem a nemam 😀

ajka23
29. okt 2007

chcela som napisat, ze mi to na tom mase nedrzalo, uz pisem ako tatar... 😖