Ako dlho čakať s ďalším snažením sa?
Po 4 poz testoch, prislo takmer v 7tt k samocisteniu. Neviem, ci ma viac boli telo alebo duša 😪🥺 viem, ze asi to tak malo byt, no nechcem na to mysliet. Rok sme sa snazili a teraz toto. Kedy ste sa Vam podarilo opat otehotniet? Asi sa len potrebujem momentalne presvedcit, ze sa to coskoro opat podari 😓
@ivana3091 ahoj...ja som potratila v 5tyzdni....telo sa stým vysporiadalo samo...bola som len na kontrole a všetko ok..Neni dňa aby som na to nemyslela...Po 5,rokoch som ostala tehotná a bum..ale tak asi to tak malo byť...A doktor povedal že hneď sa môžme snažiť...keďže som nebola na čistení...Tak sa snažíme....Tak snáď sa podarí čo najskôr...a dúfam že čo najskôr sa aj vám pošťastí držím ✊✊✊✊✊🥰
Ja som sa začala sama čistit cca v 6-7tt,krvacala som 14 dni ale netrebalo zákrok takže sme necakali, dalsia ms po samocisteni už neprisla ;) zajtra bude mat presne 13 mesiacov 🙂
Nám sa nezadarilo ani vyše roka po.... Ale držím palce nech to nie je váš prípad a ze sa vám čoskoro zadari
@simbatko po piatich rokoch snaženia si potratila? Och hrozne,,, a o prvé sa snažíte? Drzim palce.
@ivana3091 ja som potratila v 20tt a po 2rokoch mame synceka ...u nas boli vysetrenia v centre aj zákroky a neuspesne a bum ked sme to vzdali mame neposedu aj za braceka co ho strazi v nebicku...psychika a vnutorna rovnovaha robi svoje ...rozlucte sa ,smute a hlavne to prezivajte spolu...
@lavienocka áno po 5rokoch snaženia som potratila...Máme 7rocneho syna...5mesiacov trvalo kým som si našla //čiarky pri synovi ...Veru je to hrozne....ale ideme ďalej...máme syna zdravého živého a to je naj❤️❤️
Tiez som mala spontanny potrat v 7tt, dr povedal ze sa mozme snazit hned. Ale kvoli dalsim okolnostiam sme si dali nedobrovolnu 7 mesacnu pauzu od snazenia. Teraz to vyzera ze som otehotnela, ale este mam len pred terminom ms, tak som ako na ihlach... A velmi dufam ze druhe tehotenstvo bude uspesne. Drzim palce aj tebe, viem cim si prechadzas 😢
@tmavovlaska93 taaaakto ti drzim palceky, aby si tam tie dve ciarky videla a NAJSAMHLAVNEJSIE ❤ aby to bolo v poriadku🤞🤞🤞
No tak asi podľa toho ako to vnútorne cítiš. Mám kamarátku, ktorá po krátkom čase dvakrát potratila a mala asi ja neviem pol roka pauzu a teraz už rieši výbavičku pre malú 🙂

Ja som o bábätko prišla tiež tak podobne. Sama som sa vyčistila a po 4 mesiaoch sme sa zacali snažiť opäť. Lebo psychika. A trvalo to rok. Kym sa zadarilo druhy krat. Tehotenstvo bolo bezproblémové