icon

Ako dlho čakať s ďalším snažením sa?

ivana3091
30. nov 2021

Po 4 poz testoch, prislo takmer v 7tt k samocisteniu. Neviem, ci ma viac boli telo alebo duša 😪🥺 viem, ze asi to tak malo byt, no nechcem na to mysliet. Rok sme sa snazili a teraz toto. Kedy ste sa Vam podarilo opat otehotniet? Asi sa len potrebujem momentalne presvedcit, ze sa to coskoro opat podari 😓

alzbeta311
30. nov 2021

Ja som o bábätko prišla tiež tak podobne. Sama som sa vyčistila a po 4 mesiaoch sme sa zacali snažiť opäť. Lebo psychika. A trvalo to rok. Kym sa zadarilo druhy krat. Tehotenstvo bolo bezproblémové

lulazv
30. nov 2021

@ivana3091 vraví sa, že nech dorastie sliznica, nech je kde sa uchytiť. Po potrate som za 3 mesiace mala 2 čiarky znovu. Kúpila som si vitamíny a alchemilku a podarilo sa. Držím palce, nech je znovu všetko ok.

simbatko
30. nov 2021

@ivana3091 ahoj...ja som potratila v 5tyzdni....telo sa stým vysporiadalo samo...bola som len na kontrole a všetko ok..Neni dňa aby som na to nemyslela...Po 5,rokoch som ostala tehotná a bum..ale tak asi to tak malo byť...A doktor povedal že hneď sa môžme snažiť...keďže som nebola na čistení...Tak sa snažíme....Tak snáď sa podarí čo najskôr...a dúfam že čo najskôr sa aj vám pošťastí držím ✊✊✊✊✊🥰

julie19
30. nov 2021

Ja som sa začala sama čistit cca v 6-7tt,krvacala som 14 dni ale netrebalo zákrok takže sme necakali, dalsia ms po samocisteni už neprisla ;) zajtra bude mat presne 13 mesiacov 🙂

sense
30. nov 2021

Nám sa nezadarilo ani vyše roka po.... Ale držím palce nech to nie je váš prípad a ze sa vám čoskoro zadari

ivana3091
autor
30. nov 2021

@julie19 gratulujem.... aj taketo priklady prinasaju nadej nam ostatnym iskricku nadeje 😔

@sense to mi je velmi luto, drzim palceky, aby sme sa mohli zas raz opat obe tesit z dvoch // a aj zo zdraveho dietatka 😪 je to tazke

ivana3091
autor
30. nov 2021

@julie19 a mate krasne dievcatko 😍

lavienocka
30. nov 2021

@simbatko po piatich rokoch snaženia si potratila? Och hrozne,,, a o prvé sa snažíte? Drzim palce.

ivana3091
autor
30. nov 2021

@simbatko drzim silno palceky, pozitivne je, ze vieme, ze predsa to ide... ostatne je otazka casu 🤎

sevcikovaa
30. nov 2021

@ivana3091 ja som potratila v 20tt a po 2rokoch mame synceka ...u nas boli vysetrenia v centre aj zákroky a neuspesne a bum ked sme to vzdali mame neposedu aj za braceka co ho strazi v nebicku...psychika a vnutorna rovnovaha robi svoje ...rozlucte sa ,smute a hlavne to prezivajte spolu...

simbatko
30. nov 2021

@lavienocka áno po 5rokoch snaženia som potratila...Máme 7rocneho syna...5mesiacov trvalo kým som si našla //čiarky pri synovi ...Veru je to hrozne....ale ideme ďalej...máme syna zdravého živého a to je naj❤️❤️

simbatko
30. nov 2021

@ivana3091 áno ide to...ale keby náhodou ostanem tehotná...tak ten strach...že aby sa to nezopakovalo.ufff...🙏🙏🙏

tmavovlaska93
1. dec 2021

Tiez som mala spontanny potrat v 7tt, dr povedal ze sa mozme snazit hned. Ale kvoli dalsim okolnostiam sme si dali nedobrovolnu 7 mesacnu pauzu od snazenia. Teraz to vyzera ze som otehotnela, ale este mam len pred terminom ms, tak som ako na ihlach... A velmi dufam ze druhe tehotenstvo bude uspesne. Drzim palce aj tebe, viem cim si prechadzas 😢

ivana3091
autor
1. dec 2021

@tmavovlaska93 taaaakto ti drzim palceky, aby si tam tie dve ciarky videla a NAJSAMHLAVNEJSIE ❤ aby to bolo v poriadku🤞🤞🤞

tuppuk
1. dec 2021

No tak asi podľa toho ako to vnútorne cítiš. Mám kamarátku, ktorá po krátkom čase dvakrát potratila a mala asi ja neviem pol roka pauzu a teraz už rieši výbavičku pre malú 🙂