Ako dlho ležíte po sexe?
Baby ako dlho po sexe ležíte keď sa snažíte o dieťatko? Ja som teda dosť neposledna 😀 snažím sa tak 15-20 min., možno výnimočne viac. Ako snažím sa aj potom veľmi nebehat hore dole lebo mám potom taký pocit že všetko vytečie 🙂 a tým čo to vyšlo, ležali ste vôbec, mali ste také, že trošku si poležím? Viem, najlepšie je neriešit a bla bla.. Ale však viete, je to ťažko keď chcete 🙂
aj s nohami hore.. ze skusime, silno sme sa na tom zabavali.. 😁
Nelezala 🙈
Neležala ani chvíľu, ako môžeš, ale nemá to na to žiadny vplyv... A vytiecť to má, to sa nevstrebe 😂
@michaella24 no uz tu bola jedna taka "expertka" - vraj prisla na to, ze preco nemoze otehotniet. Ze to z nej po sexe vytecie a neskonci to v maternici 🙈🤷♀️
@veronikaszabova 😂 Tuším som to čítala, niečo mi to hovorí 😂
@veronikaszabova na to si spominam 🤣
je to blbost, nema to ziadny vplyv 😃
To ma vytiect??? Ja ze sa to vstrebe... 😀 Bože baby, ja viem ako to funguje, len ma zaujímalo ako to je u Vás 🙂
No tak asi z kazdej to vytecie 🙈
A nepomozu ti ani stojky.
Ak je spermia sikovna tak sa distane tam kde ma v spravnom case.... nikdy som nelezala ani nohy hore nedavala neznasam ked to vyteka a potom sa to aj tak len lepi
Ja som po sexe hned sla na wc a do sprchy a nelezala som ani chvilku. A tadaaa som v tom :D
@amelia000 a na prvy sup ❤
@veronikaszabova to je pravda 🤣 asi sme super plodny :D
Tak nieco na pobavenie. Moja byvala kolegyna si davala po sexe tampon. Ze tak to nevytecie aspon von 😂😂😂😂🤪
Ja som išla po sexe rovno cikat 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ a otehotnela som hneď. Toď môj pripad...
Nelezala som 😂 a podľa mna keď píšeš že to nemá vytiect tak nevieš ako to funguje 😄 tiež idem hneď cikat a aj tak mám dcérku 😂 a tu bola ešte jedna že s striekačkou či ako to chcela že priateľ nechcel dieťa a že keď sa spraví jej do úst či ako a to dá do striekačky a strčí to dnu z dola či môže byt z toho tehotná 😂😄😄
Ja som sa zaštupľovala s tamponom 🤦😂 bola som zúfalá po pol roku snaženia a nakoniec to aj vtedy vyšlo 😂😂😂 neviem či to bolo tamponom či nahoda 😂😂😂😂
No vidíte, u každého je to inak 😂 je super, že toľkým z Vás to vyšlo tak rýchlo... My sa veru už dlho snažíme, tak človek už rieši kadejaké blbosti 😀 mne napríklad aj doktorka odporučila chvíľku ležať, nikdy neviete ako to na koho zapôsobí 😉
A kolko sa snazis otehotniet?
@veronikaszabova už to budú 2 roky..
Ale teda navštevujeme už aj centrum, mam myom a manžel morfológiu 0,5% no stále veríme, že by, sa to mohlo podariť prirodzene.. Ale ak nie, pôjdeme aj do ivf..
🤦 Už chápem prečo tie dnešné deti sú také zvláštne a nevzdelané.Majú sa od koho učiť.
Že tomu veríte jak malé dievčatá.
U mna prve otehotnenie na prvykrat,ale v 11 tyzdni som musela ist na kyretaz,druhe otehotnenie tiez na prvykrat,mame 7 rocneho syna,v juni 2019 som vysadila antikoncepciu,je marec 2020 a zatial stale nic a to sme si mysleli,ze to bude na prvu supu ako pred tym,ja mam 38 a muz 42,po druhom tehu mi zistili hashimoto,beriem euthyrox 150

Ahoj tie som to tak robila ale je to blbost spermie sa dostanu tam kam potrebuju aj tak ja som otehotnela a nelezala som🙂