Ako dlho má byť pozitívny ovuláčny test
Ahojte dievčence a mamičky .. Snažíme sa z priateľom o dieťatko.. 😊 Cyklus mam 26dňovi a ovulku som mala od 26 do 30. Urobila som si ovuláčny test a mala som pozitívne ale mala som slabšiu čiaru než tu druhu.. A bolelo ma na pravom vaječníku a neviem či prebehla ovulka v ten deň čo som mala pozitívny výsledok mali z priateľom nechránený sex a neviem či by sa nám podarilo konečne otehotnieť. A na druhý deň som mala slabšiu čiarku a a na ten druhy deň ju tam pomaly nebolo vidno. Prosím 🙏 vám poraďte mi mohla by som tento mesiac tehotná 🤰.. Ďakujem vopred kto mi odpíše a pomôže mi 🌸
Ovulacia by mala prebehnut do 24hod od posledneho pozitivneho ovulacneho testu - ked je ciarka silnejsia ako kontrolna. Naj je mat sex v ten den a este obden, alebo kazdy den (podla mna naj kazdy druhy den).... Ked ta vajecnik bolel asi ovulacia bola a ci si otehotnela budes vediet v case ms... Ci pride alebo nie....
@hennyinnsbrahoj.cize z môjho výsledky je pozitívny predpokladám , robila som si test niečo pred 10tou pred ob dom , včera bol slabší , čiže hupnut s manželom na to najlepšie dnes počas 24 hodín alebo po 24 hodinách .

Žienky a stalo sa vám.niektorej, že bol ovulacny test pozitívny aj 4-5 dní? Mám clearblue, kde nie sú čiarky ale buď prázdny krúžok ak ovu nie je...alebo usmiata tvárička ak ovu je. Tento mesiac som bezhlavo testovala, a 5 dní bol pozitívny 🤷 ostatné dni nie. Som z toho jeleň, čo sa mohlo stať, alebo prečo mi to.takto ukazovalo. V pribalovom letáku som info o takejto možnosti nenašla. Predchádzajúce mesiace boli testy celý mesiac negatívne . Ďakujem