icon

Ako dlho ste čakali po konizácii kým ste sa pokúsili o splodenie bábätka?

vierkainka
16. apr 2020

Ahojte žienky. Prosila by som vás aby sa mi ozvali tie, ktoré otehotneli po konizacii LEEP metódou. Zaujímalo by ma, za ako dlho ste sa zahojili natoľko, aby ste sa mohli pokúšať o dieťa. Štandardne je to 6 mesiacov, podľa môjho lekára... Ale každá sme predsa iná, sú možno aj ženy ktorým sa to podarilo aj skôr... Budem teda rada, ak sa ozvete. 🌼Ďakujem.❤️

lenuliatko84
16. apr 2020

Ja som čakala na kontrolu po pol roku,ale nakoniec som sa rozhodla ze druhe dieta uz nebude.bojim sa.poznam jednu zenu co to mala a otehotnela a vzburilo sa to po porode v nej a nakoniec zomrela.viem je to len jeden pripad,ale radšej. Stale ho tam mam a som kontrolovana

robin30
16. apr 2020

Ja dva mesiace po konizacii o male som sice prisla ale tam bol iny dovod ze preco

nina004
17. apr 2020

@vierkainka Nam doktor povedal ,ze sa mozme snazit po 4 mesiacoch, to bola prva kontrola. Ale uz je to vyse roka po konizacii a nedari sa nam. Boli sme pred vypuknutim korony v CAR na inseminacii a tam mi Mudr povedala,ze krcok je tym laserom tak zoskvareny,ze sa tam ani ihlou nevedela dostat.

vierkainka
autor
17. apr 2020

@nina004 preboha 😮😮😮😮to ma mrzí... A ako teda ďalej?Budeš ešte môcť mať deti?

vierkainka
autor
18. apr 2020

Je tu ešte niekto, kto by sa podelil o svoje skúsenosti?

evkao
19. apr 2020

@vierkainka cakali sme pol roka po konizacii, chcela som mat istotu, ze je vsetko ok, kontrolne vysledky vysli dobre, krcok krasne zahojeny, po roku od konizacie som znova otehotnela

nina004
21. apr 2020

@vierkainka Snad ano. Spermie su vraj strasne malinke a mohli by niekadial prejst 🙂 uvidime

smeja1981
29. apr 2020

u nas to vyslo hned po konizacii po 4 mesiacoch na prvy krat. Mame krasnu dceru a po 3 rokoch pribudol este krasny syn.. Deti su donosene, bez problemov vsetko...takze hlavu hore.. A to som mala carcinom in situ a odrezali skoro polovicu z krcku..drzim palce

vierkainka
autor
29. apr 2020

@smeja1981 ďakujem za tvoj príspevok a gratulujem k detičkam❤️celá zdravia prajem 🌼

smeja1981
29. apr 2020

@vierkainka vlastne som bola este teraz v januari tehu ale v 12 tt som mala MA pre gen. defekt dietata. Ale prakticky som bola 3 x tehu s polovicnym krckom a rodila spontanne. porody boli kratke 7 a 3 hod , lebo krcok sa nepotreboval tak dlho skracovat, ale vseko je ok. Ty mas MS?

vierkainka
autor
30. apr 2020

@smeja1981 mam 35 dňové cykly a menzes mi prišiel teraz po konizacii na 39. den

smeja1981
1. máj 2020

@vierkainka uvidis, bude vsetko v poriadku, som zivy priklad... A vsetko zle je na nieco dobre ako sa hovori. ja som sa po konizacii zlakla a hned otehotnela, aby som aspon 1 mala keby sa to malo vratit .. a som rada. s priatelom - uz manzelom sme boli iba rok spolu, nebyt operacii, urcite by som este nemala dieta... ale som rada...10 rokov stastne manzelstvo

lenka0808
28. máj 2020

@smeja1981 Ahoj môžem sa ťa opýtať,či si bola počas tehotenstva nejako fyzicky obmedzovana,napr.,že si nemohla nič dvíhať alebo tak, lebo ja som mala tiež carcinom in situ a snažíme sa o druhé bábo,tak sa bojím či nebudem musieť byť deväť mesiacov odpísana len ležať a tak 😀 lebo máme 19 mesačného synčeka a pri ňom sa teda nedá len tak ležať 😀😀😀 ďakujem ti za odpoveď

smeja1981
28. máj 2020

@lenka0808 ahoj, otehostnela som s druhym babom, ked mala dcera presne 2 roky. Takze si vies predstavit ako sa da nedvihat a setrit sa 😉. Samozrejme som sa snazila, ale nedalo sa ju nedvidnut a pod. Zacala som sa otvarat v 7 mesiaci , uz som bola na 4 cm az do porodu.. Maly je narodeny v 38 tt takze pohoda a porod bol do 3 hodin. Ale nebudem ti klamat, ze pri oboch tehu dr. stresovali, ze nemam chodit po schodoch, nemam kychat a pomaly nemam ani dychat.. Krcok vydrzal do konca, obe deti boli vyvolavackou...drzim palc e

lenka0808
28. máj 2020

@smeja1981 Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď 😉 dúfam,že sa aj nám podarí druhé bábo a bude všetko ok. Pekný deň ti prajem.😊

smeja1981
29. máj 2020

@lenka0808 vlastne chceme tretie 😀, tebe kolko krcku odstranili ? Mne polovicu..Drim palce

lenka0808
29. máj 2020

@smeja1981 Mne nejaké dva centimetre, ževraj 😀 tak držím palce