Ako dlho ste sa snažili o druhé dieťa?
Ahoj. Viem, ze je to individualne, skor potrebujem podporit, ze sa to podari. Prve dieta sa nam podarilo nasupu. Po 2 rokoch sme si povedali, ze je cas na druhe a uz presiel pol rok a nic. Ako dlho to trvalo vam? Tie, ktore ste to po roku zacali riesit s dr., aky bol postup? Dodam este, ze zo zaciatku som si ovulaciu nesledovala, kedze sex mame pravidelny, cca kazde 2 dni alebo aj kazdy den. Potom som si ju sledovala a aj tak nic. Teraz uz opat nesledujem, lebo som z toho este viac frustrovana.
Je to o to tazsie, ze jednak zname v okoli su uz opat tehotne a na druhej strane sa ma kazdy pyta, kedy bude druhe a ci uz nie som tehotna. Teraz idu Vianoce a tieto otazky budu este castejsie. :(
@michicka veď samozrejme,žiaľ,toto je niečo čo vo svojich rukách nemáme. Ja to beriem z môjho príbehu, že hoci sa nám podarilo aj napriek mojim cyklom pomerne rýchlo,počas jedného roku som bola 3x tehotná,no dokopy to trvalo skoro dva roky do finálneho výsledku tak či tak. Čiže nemá zmysel,aby autorka sedela doma a čakala, radšej práca,iné prostredie,myšlienky atď. Takto by sa utapala len v myšlienkach na plodenie deti a sledovanie každého príznaku možného tehotenstva🤷
@anonym_939ecc hlavne to ze po pol roku ju to dost trapi, ja by som sa zacala zamyslat az po roku najskor…
Nám to trvalo 1 rok, kým žena otehotnela. Aktuálne je tehotná. A to sme používali metódu plodných dní a mali sex len počas plodných dní, žena brala lieky na podporu plodnosti (aj ja - maca peruánska). A aj tak sme sa dočkali až po roku.
@pr85 aké lieky užívala vaša žena na podporu plodnosti

@anonym_939ecc niekto sa mohol aj skor a nepomozeme si, my sme napr zacsli ked mala dcera rok a bude mat 3 a nic …
@michicka veď samozrejme,žiaľ,toto je niečo čo vo svojich rukách nemáme. Ja to beriem z môjho príbehu, že hoci sa nám podarilo aj napriek mojim cyklom pomerne rýchlo,počas jedného roku som bola 3x tehotná,no dokopy to trvalo skoro dva roky do finálneho výsledku tak či tak. Čiže nemá zmysel,aby autorka sedela doma a čakala, radšej práca,iné prostredie,myšlienky atď. Takto by sa utapala len v myšlienkach na plodenie deti a sledovanie každého príznaku možného tehotenstva🤷