Ako dlho vám trvalo kým ste otehotneli?
S priatelom sa snazim uz pol roka, preto by ma zaujimalo ako dlho to trvalo Vam kym ste otehotneli. Tiez kolko mate rokov a ci uz nejake deti mate.
Prve tehu skoro rok,druhe na 1x.
prve na druhy cyklus a druhe hned na prvy šup 🙂
na prvú šupu :o)
prve neplanovane (prerusovany styk nepomohol 🙂 ), druhe na 1x, tretie aj cez pouzitie Pharmatexu + prerusovany styk)...
Ahoj.Ja mam 28r. A nam to trvalo 9 mesiacov. Vela stastia😊
Ja mam tiez 28. Pokusame sa s manzelom o prve ale este len prvy cyklus. Dufam, ze sa nam to podari na prvy sup ako pisete😀. Som na liekoch takze pol roka som sa pripravovala. Dufam ze budem mat zdrave buduce tehotenstvo
1.tehotenstvo planovane v 33.r hned 1.cyklus, 2.tehotenstvo planovane v 35.r, to sme Ale nemali ohromujuce vysledky, ani ja, ani muz, zacala som to vzhladom k veku riesit uz po 3.cykloch, vitaminmi sa zrejme vsetko upravilo a trvalo dokopy 6.cyklov. Ak by si si nevedela dat rady, skus sa pridat do skupinky Snaziliek, tie ti vysvetlia, ako "na to". Rady typu "Nemyslite na to" nedoporucujem, dnes maju mladi ludia problemy s otehotnenim a muzi su rovnako neplodni 50:50 ako zeny. Ako prve by som po 1.r snazenia poslala min. na spermiogram.
Ahoj. Ja mam 24 rokov, o babatko sa snazime uz rok a pol a stale sa nam nedari.... takze dufam, ze to vyjde co najskor 🙂
Prve tehu s expartnerom po viac ako roku a pol sa mi podarilo ke som mala 25 r druhe tehu teraz ked mam 29 rokov z terajsim manzelom po 3 mesiacoch vztahu ani nevieme ako a rocno dvojicky :D
1. Mala som 26, prvý syncek na prvý šup
2. 28 r, tiež na prvý šup, ale potratila som v 6tt a presne 3mes po kyretazi sa podarilo znova otehotnieť a je z toho mladší syncek 🙂
Prvé (29r.)na prvykrat, druhé (33.r)na prvykrat 🙂. Mali sme šťastie. 😉
nemala som s tým problém, dokonca tretíkrát ani sama neviem kedy, asi patrím do kategórie, že stačí hodiť mužské trenky 😀 😀 😀
@lauricka aj ja mam dijagnozu na cely zivot ale mam krasnu 5mesacnu dcerku a trvalo nam to dva roky kym sa to podarilo a som vdacna
Tak my uz dva a pol roka nedavno jedna operacia, zrejme bude dalsia a to mi stale vraveli ze so ok...ale stale tehu niesom
Ja mam teraz 27 a smuzickom sa snazime cca 2roky.Ale az teraz sme sa do toho vrhli poriadne.Vysetrenia,tabletky,...Do teraz to bolo take,ze niekedy kazdy den sex a potom aj dva tyzdne nic 🙂 Ako bola chut a cas...
Ahojte 🙂 my sme sa snažili 8 mesiacov a od 5 cyklu som začala užívať kyselinu listovú, piť alchemilkovy čaj a tabletky na lekársky predpis progesterone. Posledný mesiac som začala piť čaj gynastan a možno práve ten mi pomohol... Nezúfaj te niekdy to trvá dlhšie 🙂 veľa šťastia prajem 🙂

My prvé po skoro dvoch rokoch, ale ja som začala riešit či je dáky problém už po 3mesiacov , niekomu sa to možno bude zdať čudné ale niečo mi nesedelo pretože som mala cyklus ako hodinky ovuláciu ukázkovu ale 30rokov na krku a som si povedala nemá vyznam čakať rok a potom začat niečo riešit , zbytočne sa to natiahne a nejako som mala pravdu, natiahlo sa to na 2roky a keby som to riesila po roku alebo neskor tak sa to natiahne na dlhšie... no a druhé teraz na prvý šup 😀