icon

Ako dlho vám trvalo kým ste otehotneli?

cocogogo
6. apr 2016

S priatelom sa snazim uz pol roka, preto by ma zaujimalo ako dlho to trvalo Vam kym ste otehotneli. Tiez kolko mate rokov a ci uz nejake deti mate.

Strana
z2
rica1
7. apr 2016

My prvé po skoro dvoch rokoch, ale ja som začala riešit či je dáky problém už po 3mesiacov , niekomu sa to možno bude zdať čudné ale niečo mi nesedelo pretože som mala cyklus ako hodinky ovuláciu ukázkovu ale 30rokov na krku a som si povedala nemá vyznam čakať rok a potom začat niečo riešit , zbytočne sa to natiahne a nejako som mala pravdu, natiahlo sa to na 2roky a keby som to riesila po roku alebo neskor tak sa to natiahne na dlhšie... no a druhé teraz na prvý šup 😀

zuzankasm
7. apr 2016

Prve tehu skoro rok,druhe na 1x.

babulka82
7. apr 2016

prve na druhy cyklus a druhe hned na prvy šup 🙂

gabika_tkacikova
7. apr 2016

na prvú šupu :o)

katuliena82
7. apr 2016

prve neplanovane (prerusovany styk nepomohol 🙂 ), druhe na 1x, tretie aj cez pouzitie Pharmatexu + prerusovany styk)...

marketa7584
Autor odpoveď zmazal
paris21
7. apr 2016

Ahoj.Ja mam 28r. A nam to trvalo 9 mesiacov. Vela stastia😊

simonezet
7. apr 2016

Ja mam tiez 28. Pokusame sa s manzelom o prve ale este len prvy cyklus. Dufam, ze sa nam to podari na prvy sup ako pisete😀. Som na liekoch takze pol roka som sa pripravovala. Dufam ze budem mat zdrave buduce tehotenstvo

charlie1980
7. apr 2016

1.tehotenstvo planovane v 33.r hned 1.cyklus, 2.tehotenstvo planovane v 35.r, to sme Ale nemali ohromujuce vysledky, ani ja, ani muz, zacala som to vzhladom k veku riesit uz po 3.cykloch, vitaminmi sa zrejme vsetko upravilo a trvalo dokopy 6.cyklov. Ak by si si nevedela dat rady, skus sa pridat do skupinky Snaziliek, tie ti vysvetlia, ako "na to". Rady typu "Nemyslite na to" nedoporucujem, dnes maju mladi ludia problemy s otehotnenim a muzi su rovnako neplodni 50:50 ako zeny. Ako prve by som po 1.r snazenia poslala min. na spermiogram.

vierocka888
7. apr 2016

Ahoj. Ja mam 24 rokov, o babatko sa snazime uz rok a pol a stale sa nam nedari.... takze dufam, ze to vyjde co najskor 🙂

verenna111
7. apr 2016

Prve tehu s expartnerom po viac ako roku a pol sa mi podarilo ke som mala 25 r druhe tehu teraz ked mam 29 rokov z terajsim manzelom po 3 mesiacoch vztahu ani nevieme ako a rocno dvojicky :D

rebellefleur
7. apr 2016

1. Mala som 26, prvý syncek na prvý šup
2. 28 r, tiež na prvý šup, ale potratila som v 6tt a presne 3mes po kyretazi sa podarilo znova otehotnieť a je z toho mladší syncek 🙂

timea7
7. apr 2016

@cocogogo to poznám, aj keď sme až takú dlhú prestávku nemali. Prvé na prvý šup, druhé vyše dva roky....

mirkaaa80
7. apr 2016

Prvé (29r.)na prvykrat, druhé (33.r)na prvykrat 🙂. Mali sme šťastie. 😉

gabyvt
8. apr 2016

nemala som s tým problém, dokonca tretíkrát ani sama neviem kedy, asi patrím do kategórie, že stačí hodiť mužské trenky 😀 😀 😀

ericenka1985
10. apr 2016

@lauricka aj ja mam dijagnozu na cely zivot ale mam krasnu 5mesacnu dcerku a trvalo nam to dva roky kym sa to podarilo a som vdacna

karabashka
10. apr 2016

Tak my uz dva a pol roka nedavno jedna operacia, zrejme bude dalsia a to mi stale vraveli ze so ok...ale stale tehu niesom

perlycka
23. apr 2016

Ja mam teraz 27 a smuzickom sa snazime cca 2roky.Ale az teraz sme sa do toho vrhli poriadne.Vysetrenia,tabletky,...Do teraz to bolo take,ze niekedy kazdy den sex a potom aj dva tyzdne nic 🙂 Ako bola chut a cas...

silvi144
13. apr 2020

Ahojte 🙂 my sme sa snažili 8 mesiacov a od 5 cyklu som začala užívať kyselinu listovú, piť alchemilkovy čaj a tabletky na lekársky predpis progesterone. Posledný mesiac som začala piť čaj gynastan a možno práve ten mi pomohol... Nezúfaj te niekdy to trvá dlhšie 🙂 veľa šťastia prajem 🙂

Strana
z2