Ako dlho vám trvalo otehotnieť?
Ako dlho vám trvalo otehotnieť? resp. je to naozaj tak, že keď ste sa prestali na to sústrediť a mali ste iné starosti to prišlo? my sa snažíme od februára, s tým, že v máji som mala biochemické. Bojím sa, či nie je niekde problém.. Viem, že to trvá niekomu aj niekoľko rokov, ale počula som, že po biochemickom by to malo ísť hneď - že je väčšia pravdepodobnosť. Tak sme sa aj snažili aj som mala pocit, že mám nejaké príznaky už a MS došla. Teraz som po MS a začala som si robiť OVU testy, doteraz som nerobila nič také ale skúšam ešte toto. aké máte vy skúsenosti?
Prvé bolo hneď. Je z toho už 14 ročná slečna. Na druhé som si musela počkala 8 rokov. Medzitým 1 chemické tehu
@mey8 ved nie nedava, ale moze otehotniet v dnesnej dobe aj to je uspech. Drzim palce ❤ v ktorom si tt?
@miskamicha veď ja jej to z celého ♥️ prajem🙂 🙏 len podľa vlastnej skúsenosti píšem, že to nie je záruka🙄
Veľká vďaka🙏♥️♥️♥️ 15+2🙏
Je to určite aj o psychike. O prvé sme sa snažili rok a pol. Bola som z toho na nervy už. Druhé sa nám podarilo netuším kedy, ani sme sa nesnažili, proste prišlo hneď....držím palce.
7 rokov. Potom mi ex oznamil, ze on vlastne ani deti tak nejako nechce, nie je na to pripraveny a vlastne ani nechape co riesim nejaku neplodnost (u mna medzicasom diagnostikovane viacere zenske ochorenia ktore sposobili prirodzenu neplodnost a potrebu umeleho zasahu).
Po rozpade vztahu som sa venovala sama seba, zdraviu a rieseniu mojho zivota, kariere a co-ja-viem-comu-este a v novom vztahu, v ktorom som vlastne ani netusila, ze kam z konopy, proste som si ho uzivala sa to podarilo v rekordne rychlom case bez akehokolvek planovania. Vsetko ma svoj cas a ja som dnes nesmierne vdacna aj za to trapenie, ktorym som si presla, lebo som dnes vdaka tomu tam kde som a tym kym som 🙂 A som nesmierne stastna. Za partnera i deti, ktore sme na svet priviedli.
Drzim palce a prajem vela radosti zo zivota. Aj cakanie na dietatko moze byt nadherny zivot a nie planovane kazdomesacne nervacenie (zazila som oboje).
JE TO LEN OBDOBIE - toto si zapamatajte, lebo ked sa Vam to dietatko podari, toto si vypocujete neskutocne vela krat :D (A ano, aj toto je len obdobie, i ked netusime ake dlhe)
ja som vysadila HA a hneď som zostala tehotná 🙂

@katus2412 obe deti po dvoch mesiacoch