Ahojte, kolko Vam trvalo otehotniet znova s dalsim dietatom? Prvy sa nam zadaril ani nie do 3 mesiacov, ale druhe uz skusame od jula a nic. Som z toho velmi nestastna, viem, ze 6 mesiacov nie je take zle, ale akosik mi to na psychike nepridava. Chcela som dvojrocny rozdiel, lenze v januari minuleho roka, som mala pozitivny iba covid test :( hoci priebeh covidu nebol az taky zly, dlho som sa potom citila slaba a unavena, dokonca sa mi natolko pohorsila stitna zlaza, ze dr. mi dokonca dala cervenu na otehotnenie. Od jula skusame a nic. :(
Nezúfaj. Človek mieni život mení. Ja som chcela 3 ročný rozdiel a už sa 3 roky snažíme a zatiaľ bezúspešne.
@pato88 prvé 2,5 roka trvalo a druhé ani poriadne nevieme kedy, teda vieme lebo v ten mesiac sme spolu spali len raz ale doteraz nechápem ako to mohlo vyjst keď pri prvej to toľko trvalo 🙂 neboj ono to pride, od júla ešte neprešlo tak veľa mesiacov. Do roka je to ok, keď to do vtedy nevyjde začnite riešiť lekárov. A áno mohlo dôjsť ku všelijakým zmenám u ženy alebo aj u muža v spermiograme.. Keby si náhodou chcela napísať, že veď jedno dieta už máte… Držím palce
@pato88 prvý. Začali sme sa snažiť asi v polke decembra a vo februári až boli 2 čiarky- cca 2,5 mes
Druhý.zacali sme asi v septembri potom muž odišiel na 3 týždne na cvičenie okolo októbra a asi v pol decembri už boli 2 čiarky-tiez cca 2,5 mes keď odrátam to cvičenie.
Posledne tehotenstvo malo byť prekvapko na Vianoce že dám pod stromček topánočky ale v rodine sa stala tragédia tak s plačom a v zúfalstve som povedala že Leo bude mať súrodenca ❤️😭
Myslim si, ze nie vzdy funguje taketo planovanie ,, chcem 2 rocny rozdiel". Clovek mieni, pan Boh meni. Treba to brat pozitivne, aj vacsi vekovy rozdiel ma svoje plusy. Neboj, mozno ten kovid sposobil nejake problemy a este sa to da dokopy. Ozaj to nie je dlho 🙂 drzim palce
O prvé cca pol roka...A o druhe rok s pomocou lekára🙂
ani nevieme kedy... najlepšie je neplánovať... sex si treba užívať.
@pato88 nam sa podarilo hneď, kamoške sa druhé nedarí už dva roky a ďalšia otehotnela po 3/4r, potratila jedno, hneď o 2mesiace druhé a odvtedy sa zas rok nedarí takže dokopy vyše 2r sa im nedarí druhé
Prvé do pol roka, druhé ....nuž je medzi nimi 6 a pol roka vekový rozdiel...😀
Kratko. 3m po porode. 10m po porode. xD
Všetky tri tehotenstvá do 2mes. Žial dieťa iba jedno, dva potraty.
Kamoška prvé na šupu, a druhé sa snažili 9mesiacov, tiež z toho bola na nervy. Najhoršie je to, že ked prvé sa zadarilo na prvýkrát, tak očakávame, že aj druhé tak bude.
Nám sa podarilo na prvý pokus.
Dakujem vsetkym 🙂 asi ako pisete, ak bolo prve rychlo, nemusi to znamenat aj pri druhom, ze sa zadari hned :( popravde, az v januari som zacala sledovat, kedy mam plodne dni, doteraz sme to nejako nesledovali, spali sme spolu, ked sa nam chcelo. V pondelok som mala fakt na nic den a cele to na mna dolahlo. Dr. mi odporuca dat sa zaockovat na ovcie kiahne, lebo ako mala som ich nemala a maly to moze zo skolky hocikedy priniest, aj teraz mali pripad ovcich kiahni, vyse mesiaca som cakala kym bude na sklade vakcina, teraz kym bude mat termin dr. a potom este preockovanie 6 tyzdnov a nakoniec sa nesmie otehotniet dalsi mesiac... tak som bola z toho nestatna, dufala som, ze mi znova povedia, ze vakcina nie je a otehotniem nezaockovana... tak do maja ani skusat nemozme :(
@pato88 čo by si robila keby otehotnies neplánovane? Aké nemôžeš? Toto sú len výhovorky...ak chcem, ockujem sa a ak nie, Neockujem.
Ahojte, chceli by sme 2 bábätko, v novembri 2021 mi vybrali teliesko mierenu, prešli mi 3 cykly odvtedy chodia mi tak okolo 36-40 deň ..pred a počas mierny som mala 28 dňové. Chcem sa opýtať či je možné otehotnieť aj týždeň pred MS, keďže ovulácia mám 2 týždne pred ms. Ďakujem 😊 prvé sa nám zadarilo hneď na prvýkrát
6rokov(budem mat 28r) 😃 moja dcera ma 8 bude mat 9 v zime a cez leto sa jej narodi suredenec
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme sa začali snažiť pred rokom v januári, v maji som otehotnela, ale v 6tt som potratila a v auguste sa podarilo znova, teraz som v 23tt. Držím palce, aby to aj vám vyšlo čím skôr 🤗