Ako dlho ženy odpočívajú po sexe?
Zaujímalo by ma ženy že či po sexe chodíte hneď na wc a potom do sprchy alebo ešte ležíte ? Ak áno ako cca dlho .? 🙂
Aj keby si ležala s vyloženými nohami nijak ti to nepomôže.
Z mojej to zakaždým hneď vyletí, ideálne na plachtu :D A čakáme tretie. Čiže nemá to s tým nič spoločné
Tak to som rada lebo som mala výčitky že hneď idem do sprchy :D
Super, akurát som sa o sebe dozvedela, že som humusacka 😂😂😂 ja nejdem ani cikat po tom.. aj keď sa mi dá… až neskôr vždy .. lebo však, nechcem to “vyplavit”😄
Ja ležím asi pol hodinu ,nohy mám vyložené hore snažíme sa už dva roky a nemá to s tým nič spoločné si myslím keď to má byť tak nemusíš nič z toho robiť.
Do sprchy moc ne, hlavne na zachod. ten orgazmus to zariadi. Tiez som mala taky nazor ked som nebola tehotna, ze lezat asi, ale myslim, ze vela robi stres v praci a celkovo ten pravidelny vykon, fungovat, furt nieco byt normalny produktivny clovek.
Mame 4 deti, z toho 2 neplanovane a teda naozaj som nelezala. Idealne, ako vcera, dcera sa zobudila ako na potvoru, vyskocim na rovne nohy, dam si chytro gatky a utekam davat mlieko 🤣🙈.
Ale bezne idem cikat, do sprchy. Nikdy som nelezala, snad iba pri prvom...aj to nie z tohto dovodu.

Je uplne jedno či potom ležíš alebo ideš do sprchy alebo máš aj nohy hore vyložené....oplodnenie to neovplyvní.....