Ako ešte zvýšiť šance na počatie dieťaťa?
Dobrý večer us 5 rokov sa snažíme o bábätko chodíme aj u lekara q ešte sme neuspeli vie mi prosím niekto poradit co mam ešte vyskúšať alebo ake tabletki mam uzivat prosím?😪😪😪😪
@jbybkvyvbink predpokladám že ste boli v centre asistovanej reprodukcie kde vám robili aspoň základné vyšetrenia..
@jbybkvyvbink predpokladám že ste boli v centre asistovanej reprodukcie kde vám robili aspoň základné vyšetrenia..
@robo1990 hej bola som tam
@jbybkvyvbink skus pozriet www.lpp.sk - liga par paru
@simba007 co to znamená??
@robo1990 hej bola som tam
@jbybkvyvbink no a čo vám povedali? Aký máte problém? Riešili ste iui alebo ivf?
@jbybkvyvbink po piatich rokoch by som rovno šla na IVF. Zázraky sa síce deju, ale 5 rokov je dosť. Diagnozy máte aké zistené? Žiaľ niekedy to bez pomoci nejde …
@jbybkvyvbink po piatich rokoch by som rovno šla na IVF. Zázraky sa síce deju, ale 5 rokov je dosť. Diagnozy máte aké zistené? Žiaľ niekedy to bez pomoci nejde …
@pabla99 diagnózu mam len že mam nadvahu okrem.toho je vsetko v poriatku
Tak skus schudnut a cvicit. A u muza je vsetko ok?
@pabla99 diagnózu mam len že mam nadvahu okrem.toho je vsetko v poriatku
@jbybkvyvbink čiže hormonalny profil v poriadku, priechodnosť vajcovodov tiež, postkoitalny test tiež v poriadku a spermiogram tiež... Áno? A v centre ti čo povedali tým pádom? Museli ťa niekde nasmerovať keď máš údajne "len" nadváhu
Tak skus schudnut a cvicit. A u muza je vsetko ok?
@bluka2 on ma všetko v poriatku
@jbybkvyvbink čiže hormonalny profil v poriadku, priechodnosť vajcovodov tiež, postkoitalny test tiež v poriadku a spermiogram tiež... Áno? A v centre ti čo povedali tým pádom? Museli ťa niekde nasmerovať keď máš údajne "len" nadváhu
@robo1990 práve že. I len odporučili že abi som schudla aspoň 20 kg
@jbybkvyvbink Kľudne za tým môže byť iba tá nadváha...
@jbybkvyvbink okej a ďalšie dodatočné vyšetrenia ako reprodukčna imunológia, genetika páru, hematologia? A v ktorom centre si bola? Lebo mi dáko nesedí že ti povedali len to že máš schudnúť..
@jbybkvyvbink okej a ďalšie dodatočné vyšetrenia ako reprodukčna imunológia, genetika páru, hematologia? A v ktorom centre si bola? Lebo mi dáko nesedí že ti povedali len to že máš schudnúť..
@robo1990 on ma neposlal na žiadne visetrenia len mi on dava tabletky duphaston a mi hovorí ze mam schudnut ale neposiela ma na žiadne visetrenia
@robo1990 on ma neposlal na žiadne visetrenia len mi on dava tabletky duphaston a mi hovorí ze mam schudnut ale neposiela ma na žiadne visetrenia
@jbybkvyvbink kto on? Tvoj gynekológ?
@jbybkvyvbink Je toho veľa, odporúčam pre ženu genetika páru, endokrinológicke vyšetrenie, hematológiu, hormonálny profil rozšírený, folikulometriu či mate ovuláciu, priechodnosť vajcovodov, krvné testy na reprodukčnej immunologii, ďalej pre partnera spermiogram, ďalej na reprodukčnej immunologii tiež podať ejakulat to potom spolu vyšetria s vašimy vysledkami. Na urológií zoberú moč, výtok, ejakulat či nemá partner baktérie, zápal... Potom postupovať podľa výsledkov. Odbornika na diétu. Snažiť sa dať dole nadváhu. Krvné testy na cukor.
.. Veľa šťastia. 🍀🍀🍀
@robo1990 ano
@jbybkvyvbink tak potom si nebola v centre... Takže nemáš žiadne vyšetrenia 🤷🏻♀️
@jbybkvyvbink tak potom si nebola v centre... Takže nemáš žiadne vyšetrenia 🤷🏻♀️
@robo1990 nie
@robo1990 nie
@jbybkvyvbink tak potom? Pýtala som sa ťa či si bola v centre kde ti robili komplet vyšetrenia .. takisto aj tvojmu partnerovi.. napísala si že áno a teraz tvrdíš že nie ... Tak potom treba ísť do centra kde ti spravia odborné vyšetrenia 🤷🏻♀️
@robo1990 nie
@jbybkvyvbink ta Vasa gramatika nemoze byt uz horsia...ja viem ze toto nie je o slovenskom jazyku ale preboha ludia…vidiet ze si ani neuvedomujete suvislosti, nečítate ani s prozumenim.

@jbybkvyvbink skus pozriet www.lpp.sk - liga par paru