Ako načasovať cyklus na počatie dievčatka?
Chcem sa spýtať dám ktoré chceli mať dievčatko a snažili sa ho mat..v ktorej časti cyklu..
@zuzinka888 mam 2 synov..tam bola snaha celý mesiac..tak ešte by som chcela dcéru.. preto sa pýtam.ci to treba nejako sledovať
Tak ja neviem, keďže som nasledovala ovulácie atď...ale keď sme pracovali na dieťatku, tak sme každé dva dni...pri oboch rovnako, a mam chlapca a dievča...hádam záleží ktorá spermia a s akou výbavou dobehne prvá, alebo 🙂?
Paneboze.. to co je toto.. vies autorka vobec , ze chlap jedine vie "ovplyvnit" ake pohlavie to bude? Ze aky chromozom tam bude? Ja uz sa nevyjadrujem.. 🥲
@teki1 presne tak. Treba trosku sledovat studie a fakty aby clovek pochopil ze to naozaj absolutne nijak nenaplanuje. A nie ziadna dievcenska tam nepocka, kedze aj vajicko robi selekciu podla urcitych blk a nepusti dnu ani vsetko a ani prve.
Mi je luto takychto prispevkov. Potom niekto caka takyto caka alebo porodi chlapceka a pise na forum, se po nociach place, lebo chcel dievcatko.
Za mna smutne.
@dominika1922 a chcel si dievča.. ci náhoda.. stravu máš akú.. lebo som čítala niečo o vápnika a magnézium v strave
@colsami Človek sa učí celý život.Mňa príjemne prekvapila táto info,že život začína zábleskom,iskrou.🤩 Prirodzená chemická reakcia,alebo vstup duše,nech si každý vyberie.
https://www.dotyk.cz/magazin/poceti-zablesk-sve...
počula som o výskume že dievčatá sa rodia moc mladým a starším párom...
def. starší pár žiaĺ nebola...
Inak také odveci ale mne raz kolega ktorý ma 3 dievky povedal, že čítal , že ženské “spermie” nemajú rady teplo , že si ho mal pred sexom pichnúť na pol hodinu do snehu 😄😀
Nech moj muz vola Tvojmu, vraj to treba vizualizovat 😀😀😀 Tak neviem ako, ale moj si povie „ dievcatko „ a ma 🙈😀 Chlapca chcel prveho a tiez ma ako chcel
Hovadina ako mraky . Ak by si tesne pred ovu skúšali že si teda počkajú na vajíčko aby bolo dievča nemáš zaručene že to dievčatko bude alebo presne viac menej na ovu že chlapec . My sme skúšali aj presne na ovu a prt proste mam 3 baby . Takže máš to 50/50 že bude dievčatko alebo chlapec takže by som sa nespoliehajte na nejaké načasovanie kedy
@mimikarol zle som to napísala omg , zimu nemajú rady . Vidno , že som sa zobudila 😆
@autorka Odporucam suseda, ktory ma iba dcery. 😆😆😆
Skusim to povedat uplne zrozumitelne pre vsetkych...za vyber pohlavia moze muz...o chromozonoch atd nebudem pisat, to by bola asi jadrova fyzika 🙉.
To či sa ti narodí chlapec alebo dievča neovplyvníš nijako... Vajíčko si samo vyberie, ktorú spermiu vpustí do vnútra a nie na základe želaného pohlavia ale takú čo sa mu zdá najživotaschopnejšia.. takže ak chceš tretie dieťa choď do toho s tým, že to môže byť aj chlapec aj dievča a budeš ho rovnako milovať. Chápem túžbu po dievčatku ale to neovplyvníš
Vieš kedy sa robia dievčatká ? V noci, lebo : pi*u vidíš, pi*u spravíš ....tak mi to povedal jeden kamoš 😂
Chcela som dievča a stravu som neriešila. Ale fakt to bola náhoda. My sme si ani pohlavie nenechali povedať až pri pôrode bolo prekvapko a teraz to chcem rovnako. Takže aj keď máš túžbu po určitom pohlaví tak naozaj to nevieš na 100% ovplyvniť. Môžeš len skúšať a možno motyka vystrelí🙂
Dievčatko som mala v pláne tiež nejako relatívne načasovať (chlapca už máme) a nakoniec sa nám podarilo asi tak z jedinej kvapky o ktorej ani nevieme kedy, ako prečo 😅takže niekedy sa aj samotné vypýtajú na svet 😊reálne teda nemám skúsenosť, či sa to dá načasovať ale aj toto sa stáva 😊

U mňa nebola žiadna snaha o konkrétne pohlavie a neviem či je to pravidlo, ale otehotnela som na úplnom začiatku ovulácie a bolo dievčatko.