Ako načasovať cyklus na počatie dievčatka?
Chcem sa spýtať dám ktoré chceli mať dievčatko a snažili sa ho mat..v ktorej časti cyklu..
Pred ovulaciou- chlapci su rychli a netrpezlivi. Baby si pockaju na vajicko 🤣
@zuzinka888 mam 2 synov..tam bola snaha celý mesiac..tak ešte by som chcela dcéru.. preto sa pýtam.ci to treba nejako sledovať
2 dni pred ovuláciou🙂
to nemyslíte toto vážne🙄
Tak ja neviem, keďže som nasledovala ovulácie atď...ale keď sme pracovali na dieťatku, tak sme každé dva dni...pri oboch rovnako, a mam chlapca a dievča...hádam záleží ktorá spermia a s akou výbavou dobehne prvá, alebo 🙂?
Paneboze.. to co je toto.. vies autorka vobec , ze chlap jedine vie "ovplyvnit" ake pohlavie to bude? Ze aky chromozom tam bude? Ja uz sa nevyjadrujem.. 🥲
Treba dohovoriť spermiám, v tom je celá "mágia" 😉
@teki1 presne tak. Treba trosku sledovat studie a fakty aby clovek pochopil ze to naozaj absolutne nijak nenaplanuje. A nie ziadna dievcenska tam nepocka, kedze aj vajicko robi selekciu podla urcitych blk a nepusti dnu ani vsetko a ani prve.
Mi je luto takychto prispevkov. Potom niekto caka takyto caka alebo porodi chlapceka a pise na forum, se po nociach place, lebo chcel dievcatko.
Za mna smutne.
@dominika1922 a chcel si dievča.. ci náhoda.. stravu máš akú.. lebo som čítala niečo o vápnika a magnézium v strave
@colsami Človek sa učí celý život.Mňa príjemne prekvapila táto info,že život začína zábleskom,iskrou.🤩 Prirodzená chemická reakcia,alebo vstup duše,nech si každý vyberie.
https://www.dotyk.cz/magazin/poceti-zablesk-sve...
počula som o výskume že dievčatá sa rodia moc mladým a starším párom...
def. starší pár žiaĺ nebola...
Inak také odveci ale mne raz kolega ktorý ma 3 dievky povedal, že čítal , že ženské “spermie” nemajú rady teplo , že si ho mal pred sexom pichnúť na pol hodinu do snehu 😄😀
Nech moj muz vola Tvojmu, vraj to treba vizualizovat 😀😀😀 Tak neviem ako, ale moj si povie „ dievcatko „ a ma 🙈😀 Chlapca chcel prveho a tiez ma ako chcel
Hovadina ako mraky . Ak by si tesne pred ovu skúšali že si teda počkajú na vajíčko aby bolo dievča nemáš zaručene že to dievčatko bude alebo presne viac menej na ovu že chlapec . My sme skúšali aj presne na ovu a prt proste mam 3 baby . Takže máš to 50/50 že bude dievčatko alebo chlapec takže by som sa nespoliehajte na nejaké načasovanie kedy
@simona1998 😁 😁😁 Ja teraz budem moje počatie dievky cez leto brať ako zázrak 😉
@mimikarol zle som to napísala omg , zimu nemajú rady . Vidno , že som sa zobudila 😆
@autorka Odporucam suseda, ktory ma iba dcery. 😆😆😆
Skusim to povedat uplne zrozumitelne pre vsetkych...za vyber pohlavia moze muz...o chromozonoch atd nebudem pisat, to by bola asi jadrova fyzika 🙉.
To či sa ti narodí chlapec alebo dievča neovplyvníš nijako... Vajíčko si samo vyberie, ktorú spermiu vpustí do vnútra a nie na základe želaného pohlavia ale takú čo sa mu zdá najživotaschopnejšia.. takže ak chceš tretie dieťa choď do toho s tým, že to môže byť aj chlapec aj dievča a budeš ho rovnako milovať. Chápem túžbu po dievčatku ale to neovplyvníš
Vieš kedy sa robia dievčatká ? V noci, lebo : pi*u vidíš, pi*u spravíš ....tak mi to povedal jeden kamoš 😂
@jenny224 😄
Chcela som dievča a stravu som neriešila. Ale fakt to bola náhoda. My sme si ani pohlavie nenechali povedať až pri pôrode bolo prekvapko a teraz to chcem rovnako. Takže aj keď máš túžbu po určitom pohlaví tak naozaj to nevieš na 100% ovplyvniť. Môžeš len skúšať a možno motyka vystrelí🙂
Dievčatko som mala v pláne tiež nejako relatívne načasovať (chlapca už máme) a nakoniec sa nám podarilo asi tak z jedinej kvapky o ktorej ani nevieme kedy, ako prečo 😅takže niekedy sa aj samotné vypýtajú na svet 😊reálne teda nemám skúsenosť, či sa to dá načasovať ale aj toto sa stáva 😊

U mňa nebola žiadna snaha o konkrétne pohlavie a neviem či je to pravidlo, ale otehotnela som na úplnom začiatku ovulácie a bolo dievčatko.