Ako naplánovať dievčatko po synoch?
Ahojte
Chcem sa opýtať žien ktoré chceli dcéru a majú ju aj po synovch.. co ste robili pri plánovaní inak aby sa podarila?
Biologia, 7r ZS
Lepsie nemat dalsie dieta, ak je tam len chcenie po dievcatku. Chuda, ak sa narodi chlapec a potom tu matka na fore vypisuje ze ked ho vecer uklada do postielky tak reve lebo to nie je dievcatko.
Ja uz fakt neviem co ine alebo empatickejsie sa da na tieto temy napisat.
Po sexe treba skákať na ľavej nohe 30min a pri tom tlieskať rukami.
Prosím ta, nemaj ďalšie dieťa. Ak by to bol ďalší chlapček, čo by si robila? Alebo vieš čo, ani to nechcem vedieť.
Skus ineho chlapa mozno sa podari dievcatko😂
Adoptovať
Žiadny zaručený recept neexistuje. Človeku nie je dané mať pod kontrolou všetko vo svojom živote.
Nedá sa to naplánovat. Poznám X rodin s 3-4 chlapcami, ktoré sa snažili robit "všetko inak" a aj tak tam baba nie je.
Kamarát sa pokúšal 5x a stále to dopadlo rovnako, majú 5 chlapcov a viac pokusov neplánujú. Poznám žienku, čo to nevzdavala a po 5tich chlapcoch prišla vytúžená dievčina... šťastní prestastni so 6 deťmi bývajú v 2izbáku , ale hlavne, že majú vytuzenene dievčatko 🤷♀️
Ja cakam tretieho chlapca, takze ja ti neviem poradit 🤪
Napíš mi správu.
Viec co ked ti niekto poradi napis o tej metode urcite knihu,bude to bestseller.
Švagriná si zaplatila Jonašovu metódu, a išli na istotu 😁 po 2 chlapoch majú dievčatko 😀 ale neviem či to ozaj funguje 🤷 no im sa to podarilo.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/250143/ako-... - skús toto 😉. Akoze nam to sedi, ale treba to brat s nadhladom. Toto je naozaj vyssia Moc ☝️🙏🏻😊
Zarucene funguje skusat dovtedy,kym nebude dievcatko. Alebo potom vymenit chlapa za takeho,co vie robit dievcata🤷♀️
Skúste byť menej v strese. Relaxovať, oddychovať ;) Je to vajíčko, ktoré si vyberá spermiu, ktorú vpustí dnu. Muži za to nemôžu. Je to tak, že v obdobiach vojny a po vojne (plné stresu a strachu) sa rodilo viac chlapcov. Ale rodili sa aj dievčatá, takže to nie je úplne stopercentné samozrejme 🙂
Prosím? 😂 Ty moja milena, neurobíš vôbec nič, to tvoj manželík nech si pri sexe hovorí nahlas: dievčatká, dievčatká....
😂

Vazne?