Ako naštartovať ovuláciu?
Baby mate daky recept? Ja ju vraj mam aj nemam zacinam s kvapkami femi nechcem do seba trepat zatial hormony ☹️Mate dake rady ? Za kazdu velmi dakujem🙏🏻☹️
@janetinka27 neviem mne iba dr vzala
Krv a povedala, ze som ovu vtedy nemala.. bud som mala iny datum alebo ju nemam. Ale ja ovu mam lebo to uz raz na some v zime videla bidela aj prasknuty folikul
Mne robil Dr hormonálny profil a tam to zistil, jednu dobu som brala progesteron na úpravu, teraz pokračujem už len inofolicom, a musím povedať, ze s nim mam fakt pravidelný cyklus. Ak nechceš brat hormóny, skus, ci nebude vyhovovať aj tebe
@dencii onofolic som brala a poc neho som tu ovu mala no za ool rok nic
Inofolic combi a gynex .Skús tuto kombináciu,ak si plnoštíhlej postavy.
@vierkainka niesom som stihla
@vierkainka teda myslim, ze som stihla nie plnostihla
autorka, najprv musis vediet, co ti je
@janetinka27 to mi se nepovedala vyssie som to pisaˇa
ano, no treba zistit co ti je a az potom ti moze niekto poradit.mozno bude treba k dr ist viackrat, napr na hormonalny profil atd. ci potrebujes pomoct s rastom folikuliv alebo s prasknutim folikulu atd
@janetinka27 pna mi hp robila a povedala ze som nemala ovulku
Niekedy tá ovulácia sa proste sama nenastartuje pomocou bylinnych prípravkov.Vyskusaj si tie femmi,alebo gynex,no tiež dávaj pozor,aby si do toho zbytočné nevrazala kopu peňazí a výsledok bude nulový....Nie som lekár,ani expert,ale prešla som si svojou krížovou cestou k dieťaťu,tak si dovolím tvrdiť,že trošičku do toho vidím.Je vysoká šanca,že ti Clostylbegit ,ktorý momentálne odmietas,pomôže.Pripadne iný liek,ktorý bude pre teba vhodný.A ak píšeš,že si štíhla,niekedy aj to môže byť problém.Kazde ľudské telo je iné,nie sú to šablóny.Treba skúšať a veriť.🌼
@vierkainka niesom velmi stihla
Normlanu postavu mam54 kg k vyske 155 cm a inac uatial domietam nonjanovulku mavam lebo na osne to vydela rat pocas prehliadky
Nechapem teda oreco odmietla urobit klasicku folikulometriu napr ale hmed hormony
Ovulaciu nemusíš mať každý mesiac a môžeš ju mať aj 2x.Lekarka vie prečo Ti núka hormóny.
@luccija ocividne asi nevie led nechcela urobit opakovany Hp
Tak ju zmeň ako môžeš byť u doktorky s ktorou nesuhlasis čo sa týka liečby.To, že v zime videla folikul neznamená, že ich mas celý rok.Asi z krvi videla výsledky a preto to chce riešiť hormonami.
Keď sa Ti to nezdá daj si spraviť ako samoplatca HP niekde inde.
a kolkokrat ti brala krv na hormonalny profil? z jedneho odberu v podstate nezist nic. ja chodim od septembra mesacne aj na 6-7 odberov, pretoze mam folikularnu fazu roznej dlzky. ked vidi rast folikul, to este nic neznamena. ani ze si mala niekedy zlte teliesko. mne clostilbegyt raz "pomohol", mala som dva dominantne folikuly, v dalsom cykle ziadny,potom mi ho uz nenasadili. ja som ho ale brala zbytocne,pretoze mi v cykloch vladtne folikuly rastli,problem bol inde. ty musis mat potvrdeny aj vzostup progesteronu po ovulacii
@janetinka27 vzala mi krv trikrat povedala ze ostatne hormony su ok iba ten jeden orezkazal ze v tom cse som nemala ovulku alebo ako (sama priznala) som ju mala inokedy
moj recept.sex minimalne 4xdo tyzdna,v case predpokladanej ovulacie aj dvakrat za den.caj malinik 2x za den,alchemilka 2x,fytosoya forte 3*2kapsle,femibion,inofolic,grepovy dzus.toto vsetko len do ovulacie.po ovulacii ananas,femibion a inofolic.pred stykom pouzivat conceive plus gel.
@bessdonna a pomohlo ti? Dakujem za tip inac
ano.3mes nic.potom tato kura a podarilo sa.vsetky napady zbierane z konika
@bessdonna dakujem prkne a ma fytosoju a datelinu aky ms nazor
@bessdonna a ako dlho si tuto kuri robila

a aky mas problem s ovulaciou? nenarastie ti dominantny folikul? alebo nepraskne? alebo mas pco?