Ako oddialiť snahu o dieťa bez povšimnutia?
Snažíme sa o dieťa ja som ho veľmi chcela ale muž sa zmenil. Chcem s tým počkať ale nechcem mu to hovoriť. Zisti to ak by som si dala čipok alebo gél ? Čo je také, že moc to není cítiť alebo vidieť ? Skúsenosti tie, ktoré to pouzivate
Ja ti poradim velmi nevyžiadane a velmi uprimne (prepac), ale ked mate medzi sebou taky vztah, ze mu musis tajiť, ze chces s dieťatkom počkať, tak si ho s nim uz ani nerob 🙏🏻
On ho nechcel dlho som ho presviedčala neskutočne hádky boli kôli tomu a pred mesiacom na to pristupil a teraz sa mu to bojím povedať
Neviem či je horšie povedať mužovi, že nechceš dieťa alebo “omylom” priviesť dieťa do takéhoto vzťahu 🙈. Buď prosím ťa dospelá. Urob to pre svoje budúce deti, ktoré budú chcené oboma.
A prečo chceš mať sex s niekým, koho najprv musíš uprosovať a potom sa ešte aj bojíš s ním úprimne hovoriť?
Preco sa mu to bojis povedat?
Nemať čistí len sex, povedať mi že nemáš chuť len na sex...a keď tak mať sex mimo plodných dni.
Celkovo by som zvážila vzťah kde sa bojíš mužovi niečo povedať, a fungujes v podstate len ako matrac
Toto vyzerá tak, že asi budeš budúca slobodná mamička ak sa vám to dieťa nejak nakoniec podarí
Normálne mu to povedz, či sa potom budeš tváriť ako sa nedarí?
tu by bolo lepsie sa bez povsimnutia radsej uplne vyparit
gel a cipky su citit niektorych muzov to dokonca stipe. nuz asi si len dat predpisat antikoncepciu. to nezisti pokial ti nenajde tabletky
ale uprimne vazne vas vztah prehodnot
alebo mu povedz Ferko mal si pravdu pockame s tym dietatom.
on ho asi vazne nechce ked hovoris ze len pred mesiacom pod natlakom suhlasil a hned potom sa zmenil
Len tak čisto teoreticky, môže to byť tak, že si sa podvedome (ani o tom nevieš) chcela s ním rozísť, a preto si chcela niečo, čo on nie, a keď to teraz nesplní svoj účel rozchodu, tak hľadáš niečo iné? Lebo za mesiac sa hádam až tak nezmenil. Alebo sa zmenil, lebo súhlasil s niečím, s čím súhlasiť nechcel, a je z toho vnútorne v napätí. Nehovoriac o tom, že váš intímny život asi za veľa nestojí, podla toho co pises. Neviem si predstaviť mať také niečo, mal by prevziať iniciatívu. Určite máte na čom pracovať. No, good luck.
A musíš s ním byť?
A nezmenil sa preto, ze podlahol tlaku ohladom dietata, no nie je s tym stale stotozneny? To moze sposobit zmeny spravania. Za cenu extremnych hadok by som ja dieta radsej nechcela, byva to pre zenu velmi tazke, ked potom muz to dieta jednoducho nadalej nechce ani po narodeni, nejavi zaujem, dieta sa ho snazi zaujat, byt s nim a on sa ho snazi zbavit , zena je na vsetko sama. Mozno toto nie je ten spravny otec tvojho dietata.
Ak si si hádkou musela vydobiť dieťa ani si ho s ním nerob. Môže si to rozmyslieť a ešte ťa obviní že si ho k dieťaťu dotlačila, že ho nechcel a bude z teba slobodná mamička. Navyše takúto vážnu vec tajiť, to teda nevyzerá na dobrý vzťah. O takých veciach sa treba otvorené baviť a ak to neviete nechápem čo s ním robíš.
to je jediný chlap na svete, či čo? Veď takýto vzťah nemá zmysel
Maj dieťa až keď dospeješ. Zatiaľ si ešte evidentne nedospela. Vyspelá žena si dieťa nevybíja hádkami a následne nehľadá cesty ako partnerovi klamať, pretože sa zmenil. Samozrejme, že sa zmenil - pracujete na dieťati, pretože si ho k tomu donútila hádkami. Ukončí vzťah, daj sa dokopy, dospej a potom si hľadaj vzťah. Keď to budeš mať v hlave v poriadku, nebudeš sa musieť hádať a potom vymýšľať.
No byt chlap kopnem ta davno do prdele. To co predvadzas? Mas to v hlave v poriadku?

Je to čisto len sex ani orál ani sa má dole nedotýka