Ako plánovať pohlavie dieťaťa?
Máte nejaké rady.?..
Aké ironické … tu si chuderky ženy radia ako splodiť vôbec dieťa samotné .. alebo ako porodiť zdravé dieťa … ale ako splodiť dievča … 🫣
odporúča sa z lekvárom, ale keď ho vyradíš, tak všetko ok. Nebojkaj sa, dievčatko bude,
@raztovsetkozmizne jej ďakujem si milá.. a aké pomery mlieka citrónu a škorice.. ako často to piť?
500 ml mlieka, 3 citróny, 2 balíky škorice ( tie malé škorice v balíkoch myslím 50g ) a piť to treba raz za 14 dní
prirodzenou cestou to nejde. Ale ked sa pozries na zname americke pary tak je zvlastne ze dost z nich ma dvojicky a maju dievca/chlapca. Cez IVF je teoreticky mozne zobrat spermie podla toho aky nesu chromozom. Sperieme nesu chromozom X alebo Y ktore urcuje pohlavie dietata. Keby sa vyselektovali spermie s urcitym chromozomom tak sanca na pocasie zelaneho pohlavia by mohla byt velmi vysoka. Ale tieto praktiky su celosvetovo zakazane. Ked vidim tie happy US pary s dvojickami dievca+chlapec ale Clooney/Amal, Lopez/Anthony a alebo Ricky Martin je gay a ma 2 synov. Aka mila nahoda :D
Musim sa smiat, ake je tu vsade zakazane si urcovat pohlavie dietata - obzvlast ak ide o druhe, tretie dieta cez IVF, ked kliniky nechali oplodnit vyssie stovky zien po svete tym istym darcom :D:D:D
Ci to bude chlapec alebo dievča moze spermia. Ta určuje pohlavie. Tak sa sklon prwd sexom k chlapovym vajciam a dohovor spermiam aby niesli tu genetickú informaciu akú potrebuješ
@kikusenka1 Presne, chlap nech to zariadi, on to ma na starosti. Ak bude chlapec, tak si to s nim vybavis.
posli chlapca s lehatkom si polezat pred letecky radar, alebo antenu radioveho vysielaca s velkym vykonom, sanca, ze z toho bude dievca sa zacne zvysovat - vojaci radisti kedysi by ti to mohli potvrdit 😁
My mame 2 chlapcov a 2 dievcata. Prve dve deti som to vobec neriesila a vyslo to tak, ze prve bol chlapec, druhe dievca.
Poyom som to tiez neriesila, len som si sledovala ovulaciu. A podla toho viem, ze sa zadarilo 2 dni pred ovu a bol to chlapcek a stvrte asi 4-5 dni pred ovu a bolo to dievca. Pri tom stvrtom som sa modlila v tom zmysle, ze by sa mi pacilo mat este jedno dievcatko, aby dcera mala vytuzenu sestricku. Ale ako Boh chce, tak som to brala. A vyslo to.
Jedine, ze dievcenske spermie ziju dlhsie, chlapcenske su rychlejsie...takze sex kludne 5d pred ovu...ale stale je 50/50.
Tá teória sexu pred ovlkou u nás 2x platí (ale neplodili sme úmyselne dievčatá) ale! Sú muži, ktorí majú väčšiu sancu splodiť len jedno pohlavie, sú muži ktorí dokážu splodiť len jedno pohlavie a sú ženy ktoré dokážu vynosiť len jedno pohlavie. Takže ak budeš sklamaná a smutná ak by bol ďalší chlapec tak do toho ani nechoď. Lebo aj tie naj teórie zvýšia MOŽNO šancu tak 51 na 49.
Tak náhodou , môj muž by ti hneď povedal ako.
Síce veľmi škaredé slová ,ale je to výstižné.
Dievčatá sa plodia večer po tme.
Nakoľko pi.u vidiš , pi.u splodiš. (Myslené samozrejme ako pohlavie, to čo má medzi nohami, nie ako nadávka)
Ja som tiez chcela dievcatko(ex ma 2chlapcov) tak sme mali sex 2 dni pred ovulaciou. Klaplo to🤷🏼♀️

@patta89 🤣🤣🤣